Η είσοδος στο Νοσοκομείο Καλαμάτας από τη Δευτέρα

0

Η είσοδος των πολιτών με προγραμματισμένο ραντεβού στα Τακτικά Εξωτερικά Ιατρεία του Νοσοκομείου Καλαμάτας, καθώς και των συνοδών νοσηλευομένων ασθενών που διαθέτουν την απαραίτητη άδεια, από τις 10/8/2020 θα γίνεται αποκλειστικά και μόνο από την Κεντρική του πύλη, από Δευτέρα έως Παρασκευή και τις ώρες 8 π.μ. έως 1 μ.μ., αφού προηγηθεί ο απαραίτητος έλεγχος και θερμομέτρηση, στο πλαίσιο των μέτρων αντιμετώπισης του κορωνοϊού. Τις υπόλοιπες ημέρες και ώρες η είσοδος θα γίνεται από την πύλη των Επειγόντων Περιστατικών.

Η σχετική ανακοίνωση του Νοσοκομείου Καλαμάτας αναφέρει τα εξής:

«Για την προστασία της Δημόσιας Υγείας σύμφωνα με τον προγραμματισμό δράσεων σχετικά με την αντιμετώπιση του κορωνοϊού και τις ανάγκες για την αποσυμφόρηση της πύλης των Επειγόντων Περιστατικών σας ενημερώνουμε ότι από την Δευτέρα 10/8/2020 θα ισχύσουν τα παρακάτω:

  • Η είσοδος των πολιτών με προγραμματισμένο ραντεβού στα Τακτικά Εξωτερικά Ιατρεία καθώς και των συνοδών νοσηλευομένων ασθενών που διαθέτουν την απαραίτητη άδεια παραμονής συνοδού, θα γίνεται αποκλειστικά και μόνο από την Κεντρική Πύλη του Νοσοκομείου κατά τις ημέρες Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 08:00 έως 13:00 όπου θα γίνεται ο απαραίτητος έλεγχος και θερμομέτρηση.
  • Όλες τις υπόλοιπες μέρες και ώρες η είσοδος θα γίνεται από την πύλη των Επειγόντων Περιστατικών.

Υπενθυμίζουμε ότι από 1/8/2020 έχει ανασταλεί το επισκεπτήριο στους χώρους του Νοσοκομείου. Συστήνεται η αποφυγή των άσκοπων μετακινήσεων από και προς το Νοσοκομείο.

Παρακαλούμε για την συνδρομή όλων των πολιτών ώστε να διασφαλιστεί πρωτίστως η προφύλαξη των ασθενών που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες».

μοιραστειτε το:

Comments are closed.