Η δραστηριότητα του ΣΠΟΚ “Ο Ευκλής”

0

Δράσεις και εξορμήσεις έχει προγραμματίσει ο Σύλλογος Πεζοπόρων – Ορειβατών Καλαμάτας “Ο Ευκλής” το δίμηνο Οκτωβρίου – Νοεμβρίου.

Αναλυτικά, οι δράσεις αυτές έχουν ως εξής::

  • 7 Οκτωβρίου: Πέταγμα με αλεξίπτωτο πλαγιάς (παρά 5) με τους έμπειρους πιλότους διθέσιας πτήσης, Αθανάσιο Φενέκο και Πέτρο Γύφτουλα.
  • 7 Οκτωβρίου: Πεζοπορική εξόρμηση στα Μανιάτικα καλντερίμια της Καρδαμύλης και γνωριμία με το φαράγγι του Βυρού.
  • 21 Οκτωβρίου: Πεζοπορική εξόρμηση στο Στρέφι και γνωριμία με το Φράγκικο Γεφύρι Ντεμπρίζ και την Εκκλησία Παναγίτσα σφηνωμένη σε βράχο.
  • 4 Νοεμβρίου: Εξόρμηση στο Μαίναλο και γνωριμία με το Menalon Train από Ελάτη έως Βυτίνα, παράλληλα με τον Μυλάοντα ποταμό.
  • 18 Νοεμβρίου: Εξόρμηση στον Ταΰγετο και ανέβασμα στο Λυκούρειο Όρος, στον Άγιο Γεώργιο.
  • Νοέμβριος – Δεκέμβριος: Χριστουγεννιάτικη πράξη αγάπης, με την συγκέντρωση τροφίμων, γραφική ύλη, ειδών προσωπικής υγιεινής και ρούχων προς τα Ειδικά Σχολεία της πόλης μας.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Καθημερινά 4 – 8 μ.μ. στα παρακάτω τηλέφωνα : Ελένη Οικονομοπούλου (Α’ Αντιπρόεδρος και Έφορος δημοσίων σχέσεων ) στο τηλ. του Συλλόγου 27210 84844 και 27210 90627 – 6974252234 και Αγγελική Ματσούκα (μέλος της Διοίκησης και Υπεύθυνη εκδρομών) στο τηλ. 6939549796. Και στα γραφεία του Συλλόγου, τέρμα Αριστομένους 56 (αρχή Πάρκου Ο.Σ.Ε.) κάθε Σάββατο 5 – 8 μ.μ.

Περισσότερες πληροφορίες, φωτογραφικό υλικό και βίντεο στη σελίδα του Φ.Β.: Σ.Π.Ο.Κ. ΕΥΚΛΗΣ.

μοιραστειτε το:

Comments are closed.