Η Διοίκηση του Επιμελητηρίου στο Δημαρχείο Πύλου Νέστορος

0

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας Βαγγέλης Ξυγκώρος και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου Επιμελητηρίου Μεσσηνίας επισκέφθηκαν το Δημαρχείο Πύλου Νέστορος στην Πύλο και συναντήθηκαν με τον δήμαρχο Παναγιώτη Καρβέλα.

Στην συνάντηση, η οποία έγινε παρουσία της Διευθύντριας του τμήματος Ανάπτυξης και Κοινωνικής Μέριμνας του Δήμου Αναστασίας Γιαλλελή, συμμετείχαν ακόμη ο Α’ Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Παύλος Κρανιώτης, ο Γενικός Γραμματέας Παύλος Γκραίκης, ο Πρόεδρος της ΕΤΑΠ Πελοποννήσου & Ιονίων Νήσων Σταύρος Στούπας και το μέλος της Διοίκησης Κων. Βλαχονικολός.

Ο Δήμαρχος και η Διοίκηση του Επιμελητηρίου, αντάλλαξαν απόψεις για συνεργασία μεταξύ των φορέων. Συζητήθηκε η δυνατότητα λειτουργίας γραφείου του Επιμελητηρίου στην έδρα του Δήμου για την εξυπηρέτηση των επιχειρήσεων, αλλά και την παραχώρηση αίθουσας από το Δήμο, η οποία θα πιστοποιηθεί, σε συνεργασία με το ΚΕΚ του Επιμελητηρίου, για την διεξαγωγή εκπαιδευτικών σεμιναρίων.

Κατά τη συνάντηση έγινε αναφορά και στα μεγάλα έργα υποδομής της περιοχής, με πρώτιστο τον οδικό άξονα Καλαμάτα – Ριζόμυλος – Πύλος – Μεθώνη και το επίσης μεγάλο ζήτημα της χωροθέτησης χρήσεων γης.

Με το πέρας της επίσκεψης ο Δήμαρχος τόνισε ότι προσβλέπει σε αγαστή συνεργασία μεταξύ Δήμου και Επιμελητηρίου, με σκοπό την αναβάθμιση και τη στήριξη της επιχειρηματικότητας, στοχεύοντας την ενδυνάμωση των επιχειρήσεων και την οικονομική ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής του Δήμου.

Τέλος, ο Δήμαρχος ευχαρίστησε τα μέλη του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας για την επίσκεψή τους και ανταλλάγησαν αναμνηστικά δώρα.

μοιραστειτε το:

Comments are closed.