Η διοίκηση του Επιμελητηρίου στο Δημαρχείο Οιχαλίας

0

Επίσκεψη στο Δημαρχείο Οιχαλίας, στο Μελιγαλά, πραγματοποίησαν σήμερα Παρασκευή (8/11/19) ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας, Βαγγέλης Ξυγκώρος, ο Α΄ αντιπρόεδρος, Παύλος Κρανιώτης, ο Γενικός Γραμματέας, Παύλος Γκρέκης, και το μέλος του Δ.Σ. Σταύρος Στούπας, και είχαν συνάντηση με τη δήμαρχο Οιχαλίας, Παναγιώτα Γεωργακοπούλου, παρουσία και του αντιδημάρχου Οικονομικών και Διοικητικών Υπηρεσιών, Κωνσταντίνου Δημητρακόπουλου.

Η συζήτηση έγινε σε εγκάρδιο και φιλικό κλίμα και αναπτύχτηκαν θέματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων του Επιμελητηριακού Θεσμού, θέματα που απασχολούν την επιχειρηματικότητα και τη συμβολή της στην ανάπτυξη του τόπου.

Τόσο η Δήμαρχος, όσο και ο Αντιδήμαρχος ενημέρωσαν τον Πρόεδρο και τα άλλα μέλη της Διοίκησης του Επιμελητηρίου για τις βασικές προτεραιότητες της Δημοτικής Αρχής που αφορούν στις οικονομικές και αναπτυξιακές προκλήσεις που καταγράφονται στο Δήμο Οιχαλίας, καθώς και στην περεταίρω ενδυνάμωση της εξωστρέφειας αυτού και της ανταγωνιστικότητας της τοπικής οικονομίας.

Η Δήμαρχος τόνισε ότι πιστεύει ακράδαντα στη συνεργασία του Δήμου και του Επιμελητηρίου και στο σημαντικό έργο που επιτελεί όσον αφορά στην ανασυγκρότηση και προώθηση της επιχειρηματικότητας μέσω των καινοτόμων πρωτοβουλιών και διαβεβαίωσε τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου ότι θα υπάρξει αγαστή και γόνιμη συνεργασία μεταξύ των δύο θεσμών προς όφελος της οικονομικής ανάπτυξης του δήμου αλλά και των πολιτών.

Τέλος, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου δήλωσε ότι θα είναι ενεργός συμπαραστάτης στις προωθητικές πρωτοβουλίες εξωστρέφειας του Δήμου και προσέφερε στη Δήμαρχο ως δώρο μία διακοσμητική χειροποίητη ελιά.

μοιραστειτε το:

Comments are closed.