Η γιορτή της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π. στη Μεσσήνη με Γ. Βασιλακόπουλο

0

Η ετήσια γιορτή της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π. θα πραγματοποιηθεί στη Μεσσήνη, την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου, στις 7 το απόγευμα, με τις βραβεύσεις των κορυφαίων και τις κληρώσεις των πρωταθλημάτων, παρουσία του προέδρου της Ε.Ο.Κ. και επίτιμου προέδρου της FIBA Europe, Γιώργου Βασιλακόπουλου και του γενικού γραμματέα της Ε.Ο.Κ., Παναγιώτη Τσαγκρώνη.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, που θα πραγματοποιηθεί στο Δημαρχείο της Μεσσήνης, θα γίνει απονομή τιμητικών διακρίσεων σε πρόσωπα που με την αγάπη και προσφορά τους τιμούν το αθλητικό κίνημα και την καλαθοσφαίριση, καθώς και σε αθλητές, προπονητές και παράγοντες.

Θα γίνουν επίσης απονομές επάθλων στους πρώτους της αγωνιστικής περιόδου 2018-2019, ενώ θα πραγματοποιηθούν και οι κληρώσεις των πρωταθλημάτων Α1΄ – Α2΄ κατηγορίας ανδρών και γυναικών της αγωνιστικής περιόδου 2019-2020.

Ομιλητές της εκδήλωσης θα είναι ο πρώην διεθνής καλαθοσφαιριστής Νικόλαος Μπουντούρης με θέμα «Πρόγραμμα ανάπτυξης των αθλητικών συλλόγων μπάσκετ – Σχέση της ομάδας και της οικογένειας του αθλητή – Νοοτροπία – Χαρακτήρας» και ο καθηγητής διαιτησίας και μέλος της Κ.Ε.Δ. – Ε.Ο.Κ. Κωνσταντίνος Κορομηλάς με θέμα «Ο ρόλος του διαιτητή στην εξέλιξη της καλαθοσφαίρισης».

μοιραστειτε το:

Comments are closed.