Η Γεννηματά ανακοίνωσε τη στήριξη στον Ι. Μπουντρούκα

0

«Στηρίζουμε τον συνδυασμό “Πελοποννησιακή Συμμαχία 2019”, με επικεφαλής τον Γιάννη Μπουντρούκα», ανακοίνωσε και επίσημα η Πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά, μιλώντας σήμερα Τετάρτη (7/11/18), στις 6:30 το απόγευμα, στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο της Τρίπολης.

Νωρίτερα, στις 4 το απόγευμα, πραγματοποιήθηκε η συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου του Κινήματος Αλλαγής Πελοποννήσου, στην αίθουσα συσκέψεων του δημοτικού συμβουλίου Τρίπολης, στο Πνευματικό Κέντρο της αρκαδικής πρωτεύουσας. Κύριο θέμα της σύσκεψης ήταν «η ανάδειξη του υποψηφίου περιφερειάρχη Πελοποννήσου που θα στηρίξει το Κίνημα Αλλαγής στις επερχόμενες περιφερειακές εκλογές του Μαΐου 2019».

mpountroukas fwfh 3-1

Ειδικότερα, στην ομιλία της η κα Γεννηματά ανακοίνωσε επίσημα και την στήριξη του ΚΙΝ.ΑΛ. λέγοντας:

«Συντρόφισσες και Σύντροφοι,

Έχουμε μπροστά μας την μεγάλη μάχη για τις Περιφέρειες και τους Δήμους. Και στις Αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου, είμαστε κάτι ριζικά διαφορετικό. Αντιπαρατίθενται οι διαφορετικές απόψεις για τον ρόλο της Αυτοδιοίκησης.

Στην μια πλευρά η δική μας φωνή, για ισχυρή τοπική και περιφερειακή Αυτοδιοίκηση στην υπηρεσία των πολιτών. Με την Αυτοδιοίκηση πρωταγωνιστή στην πορεία εξόδου από την κρίση με Ανάπτυξη και Κοινωνική Συνοχή.

Με επανάσταση στο κράτος που θα βάλει τέλος στη γραφειοκρατία, τις πελατειακές σχέσεις, τις αγκυλώσεις του χθες. Με το Επιτελικό Κράτος. Χωρίς κομματικές παρεμβάσεις, με πλήρη διαφάνεια σε όλες τις αποφάσεις του. Με αποκέντρωση αρμοδιοτήτων και πόρων στις Περιφέρειες και στους Δήμους. Με νέο σύστημα αξιολόγησης.

Στην Περιφέρεια μπορεί να γίνει η Αλλαγή του παραγωγικού και Αναπτυξιακού Προτύπου. Στον Δήμο μπορεί να σχεδιαστεί η κινητοποίηση όλων των παραγωγικών δυνάμεων του τόπου, που σήμερα είναι κατακερματισμένες. Στην Αυτοδιοίκηση μπορεί να οργανωθεί η Μεταρρύθμιση του Κοινωνικού Κράτους. Αυτή είναι η σημαία μας.

Στην άλλη πλευρά βρίσκονται οι κομματικές και συντηρητικές λογικές του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ. Που θέλουν την αυτοδιοίκηση το μακρύ χέρι του κράτους. Του ΣΥΡΙΖΑ -που όπως απέδειξε με τον πρόσφατο Νόμο που ψήφισε στην Βουλή-θέλει μια κατακερματισμένη Αυτοδιοίκηση. Με τοπικές και Περιφερειακές Διοικήσεις ομήρους των μειοψηφιών. Οι δικές μας δυνάμεις θα είναι παρούσες και στις Αυτοδιοικητικές εκλογές. Σε κάθε Περιφέρεια, σε όλους τους μεγάλους Δήμους.

mpountroukas fwfh 2-1

Μέσα από ευρύτερους αυτοδιοικητικούς συνδυασμούς, με την συμμετοχή όλων όσων πιστεύουν στο νέο ρόλο της Αυτοδιοίκησης, που θέτουν ως πρώτο στόχο την ΤΟΠΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ, την εξυπηρέτηση του Πολίτη, την Κοινωνική Συνοχή.

Στηρίζουμε τον συνδυασμό Πελοποννησιακή Συμμαχία 2019 με επικεφαλής τον Γιάννη Μπουντρούκα. Εδώ στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, και με αυτά ακριβώς τα κριτήρια, πήραμε την απόφαση να στηρίξουμε τον συνδυασμό Πελοποννησιακή Συμμαχία 2019 με επικεφαλής τον Γιάννη Μπουντρούκα.

Ένα άνθρωπο καταξιωμένο επαγγελματικά και κοινωνικά, με πρωταγωνιστική συμμετοχή στους επιμελητηριακούς θεσμούς, ένα άνθρωπο που έχει πρωτοστατήσει στις προσπάθειες για την Ανάπτυξη και την Πρόοδο της Πελοποννήσου.

Αυτό εξάλλου αποδεικνύει και η παρουσία σήμερα κορυφαίων στελεχών από τον χώρο των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων και των Επιμελητηρίων. Έναν άνθρωπο που εκφράζει αυθεντικά την δική μας λογική για τον ρόλο της Αυτοδιοίκησης και ειδικά της Περιφέρειας σήμερα. Και θέλω να καλέσω όλα τα μέλη μας και τα στελέχη μας να στηρίξουν ενεργά τον συνδυασμό του Γιάννη Μπουντρούκα.

Με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον. Αφήνουμε πίσω μας το χθες.

Γιάννη είμαστε βέβαιοι για την επιτυχία σου.

Καλόν αγώνα».

μοιραστειτε το:

Comments are closed.