Αντ. Μπούζα: “Μπάχαλο έγινε ο κόσμος της Ν.Δ.” με τον κ. Βορίδη

0

ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΣΩΤΗΡΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΓΙΩΡΓΟ ΜΠΟΥΛΟΥΚΟ

Μετά τον Σωτήρη Παναγιωτόπουλο και τον Γιώργο Μπουλούκο στα όσα είπε ο βουλευτής Μάκης Βορίδης, στην κοπή της πίτας της Ν.Δ. στην Καλαμάτα (1/2/19) -χαρακτηρίζοντας “προδότες” εκείνους εγκαταλείπουν την παράταξη στρέφονται εναντίον της- αντέδρασε με ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook και η Αντωνία Μπούζα, αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου και υποψήφια βουλευτής Μεσσηνίας της Ν.Δ. στις προηγούμενες εκλογές. Να σημειωθεί ότι και οι τρεις είναι υποψήφιοι με τον Πετρο Τατούλη, στις εκλογές του Μαΐου.

Ο κ. Βορίδης στην ομιλία του είπε: “Όλοι όσοι εγκαταλείπουν την παράταξη στρέφονται εναντίον της. Όλοι όσοι δεν σέβονται αυτούς που τους ψήφισαν και τους έδωσαν συγκεκριμένη εντολή, σε συγκεκριμένη κατεύθυνση, επιτέλους πρέπει να τιμωρούνται από τον Ελληνικό λαό. Και αυτό πρέπει να συμβεί και στην Περιφέρεια Πελοποννήσου γιατί έχουμε ένα τέτοιο παράδειγμα”.

Απαντώντας στον κ. Βορίδη, σχολιάζοντας την προαναφερόμενη αποστροφή της ομιλίας του η κα Μπούζα σημειώνει στην ανάρτησή της ότι “την ώρα που η παράταξη της Ν.Δ. θα έπρεπε μέσα σε απόλυτη ηρεμία και ενότητα να ασχολείται μόνο με τις εθνικές εκλογές και να συσπειρώνει τα στελέχη της, κάποιοι επέλεξαν το διχασμό”.

Ειδικότερα, η ανάρτηση της κας Μπούζα, με τίτλο, “Τελικά κάποιοι τα κατάφεραν…”, έχει ως εξής:

“Μπάχαλο έγινε ο κόσμος της Ν.Δ., από τις άστοχες δηλώσεις Βορίδη στην Καλαμάτα.

Την ώρα που η παράταξη της Ν.Δ . θα έπρεπε μέσα σε απόλυτη ηρεμία και ενότητα να ασχολείται μόνο με τις εθνικές εκλογές και να συσπειρώνει τα στελέχη της, κάποιοι επέλεξαν το διχασμό.

Αντί της συναίνεσης, κυριαρχεί σήμερα η απόλυτη εσωστρέφεια.

Με απαίτηση περί διαγραφών, του γνωστού απόντα από τους αγώνες της ΝΔ, που όψιμα την επικαλείται, οδηγούμαστε δυστυχώς στην Πελοπόννησο, σε εσωτερικό διχασμό.

Κάποιοι έχουν μεγάλες ευθύνες…

Οι κορώνες δε, ιδεολογικής καθαρότητας από κ.κ. Βορίδη και Γεωργιάδη, ενοχλούν έντονα τους Νεοδημοκράτες και συγχρόνως υποτιμούν τον κόσμο της φιλελεύθερης παράταξης που και σκεπτόμενος είναι και έχει το θάρρος της γνώμης του.

Οι κομματικές οργανώσεις στην Αργολίδα αντέδρασαν στην υποτίμησή τους… διότι σέβονται τον κόσμο, που περιμένει πολλά από την επερχόμενη πολιτική αλλαγή.

Ελπίζω έστω και τώρα, κάποιοι να κατανοήσουν το λάθος τους και να αλλάξουν στάση…”.

Σ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ: κ. ΒΟΡΙΔΗ, ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΗ Ν.Δ!

Οι φωτογραφίες συνοδεύουν το κείμενό του Σ. Παναγιωτόπουλου στην ανάρτησή του

Οι φωτογραφίες συνοδεύουν το κείμενό του Σ. Παναγιωτόπουλου στην ανάρτησή του

Είχε προηγηθεί ανάρτηση στην προσωπική του σελίδα στο Facebook του επι σειρά ετών στελέχους της Ν.Δ. (Προέδρου της ΝΟ.Δ.Ε) και αντινομάρχη Μεσσηνίας, Σωτήρη Παναγιωτόπουλου, στην οποία ανέφερε:

Με κείμενο, το οποίο δημοσιεύει, ο πρώην αντινομάρχης Μεσσηνίας, επί σειρά ετών πρόεδρος της ΝΟΔΕ Μεσσηνίας και υποψήφιος με την παράταξη Τατούλη, Σ. Παναγιωτόπουλος επέκρινε σφόδρα τον Μ. Βορίδη.

“Αγαπητέ κ. Βορίδη, καλωσορίσατε στη Ν.Δ! Δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω αν προσφέρατε κάτι παραπάνω σε αυτόν τον εθνικό πολιτικό χώρο. Αυτό που γνωρίζω όμως είναι ότι χιλιάδες στελέχη δούλεψαν πριν από σας και έχτισαν αυτή την παράταξη με την τόσο μεγάλη εθνική προσφορά που λέγεται Ν.Δ.

Εννοείται ότι αυτή η παράταξη δε χτίστηκε για σας.

Λυπάμαι και προβληματίζομαι που αυτοί που σας έφεραν να μιλήσετε στην Καλαμάτα δε σας ρώτησαν πριν αν γνωρίζετε και δε φρόντισαν να σας ενημερώσουν για το ποιες είναι οι αρχές, οι θέσεις και η ιστορία της παράταξης που αφορούν στα στελέχη της Ν.Δ. και ειδικά στο Νομό Μεσσηνίας.

Η μόνη ίσως δικαιολογία που θα μπορούσε κανείς να δεχθεί για σας είναι ότι σε όλους τους αγώνες της συγκεκριμένης αυτής παράταξης ήσαστε απών και απέναντί της.

Η γλώσσα κόκαλα δεν έχει, κε Μάκη Βορίδη, και κόκαλα τσακίζει και δεν πρέπει ποτέ να προτρέχει της διανοίας.

Σεμνά και ταπεινά, κε Βορίδη, όπως είχε πει και ο Κώστας Καραμανλής, διότι η συμπεριφορά σας μόνο κακό και διχασμό φέρνει στην παράταξη και το κόμμα.

Και θα ήταν καλό, αν δεν ξέρετε, να ρωτήσετε ποιος είναι ο υπογράφων και τους ψηφοφόρους και τα στελέχη της Ν.Δ. στη Μεσσηνία”.

ΕΠΙΘΕΣΗ ΓΙΩΡΓΟΥ ΜΠΟΥΛΟΥΚΟΥ ΣΤΟΝ Μ. ΒΟΡΙΔΗ

mpouloukos_g

Επίθεση στον Μ. Βορίδη εξαπέλυσε και ο Γιώργος Μπουλούκος, δικηγόρος, μέλος του ΔΣΑ και υποψήφιος με τον Π. Τατούλη, με δηλώσεις του το Σάββατο (2/2/19): “Σε σχέση με την ένταση και την υστερία που χαρακτήρισε την τοποθέτηση του κ. Βορίδη για τα αυτοδιοικητικά δρώμενα, θα ήθελα να συστήσω ψυχραιμία και αυτοκριτική. Σήμερα μάλιστα που είναι μέρα μεγάλης εορτής για την πόλη μας, καλό είναι οι μουσαφίρηδες να μην καταχρώνται την φιλοξενία των νοικοκυραίων. Και επιτέλους να σταματήσουν να υπονομεύουν την ενότητα της παράταξης και να προκαλούν εσωστρέφεια και διχασμό”.

μοιραστειτε το:

Comments are closed.