Η “ακρόαση πολιτών” από την Αστυνομία στην Τρίπολη

0

Με την επέκταση της “ημέρας ακρόασης πολιτών” και στην περιφέρεια συγκροτήθηκε στη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Πελοποννήσου τετραμελής επιτροπή, η οποία θα δέχεται στην έδρα της, στην Τρίπολη, (οδός Αλ. Σούτσου και Γ. Σαχτούρη 29), σε ακρόαση πολίτες των νομών Αργολίδας, Αρκαδίας, Κορινθίας, Λακωνίας και Μεσσηνίας, την τελευταία Πέμπτη κάθε μήνα, από τις 2 μ.μ. έως τις 10 μ.μ.

Η “ημέρα ακρόασης πολιτών” θεσπίστηκε με απόφαση του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγου Αριστείδη Ανδρικόπουλου, αρχικά για την Αθήνα και στη συνέχεια, σε σύντομο διάστημα επεκτάθηκε και στην Περιφέρεια

Οι πολίτες που επιθυμούν να τύχουν ακρόασης μπορούν να υποβάλλουν τα αιτήματά τους το πρώτο πενθήμερο κάθε μήνα, από τις 10 το πρωί, έως τις 2 μετά το μεσημέρι, είτε εγγράφως, είτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση gadppeloponnisou@astynomia.gr, είτε τηλεφωνικά στους αριθμούς 2710- 230501 και 2710- 222252.

“Η επέκταση της καινοτόμου αυτής δράσης στην Περιφέρεια, μετά την επιτυχημένη εφαρμογή της στην Αθήνα, γίνεται με σκοπό την επίτευξη άμεσης επικοινωνίας μεταξύ πολιτών και Αστυνομίας, την ενδυνάμωση του ρόλου της Αστυνομίας στην κοινωνία και την περαιτέρω ενίσχυση της σχέσης αμοιβαίας εμπιστοσύνης και κατανόησης, μεταξύ Αστυνομίας και πολιτών” τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση της Αστυνομίας.

μοιραστειτε το:

Comments are closed.