Η ΑΔΕΔΥ στηρίζει τους εργαζομένους στο “Βοήθεια στο Σπίτι”

0

Την αλληλεγγύη και την στήριξή του στους εργαζόμενους του προγράμματος “Βοήθεια στο Σπίτι” εκφράζει το ΝΤ Μεσσηνίας της ΑΔΕΔΥ και ζητά “την άμεση μονιμοποίηση των ήδη εργαζομένων καθώς και την περαιτέρω στελέχωση του προγράμματος με εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό”.

Ειδικότερα, σε δελτίο τύπου το ΝΤ Μεσσηνίας της ΑΔΕΔΥ αναφέρει τα εξής:

«Το ΝΤ ΑΔΕΔΥ Μεσσηνίας εκφράζει την αλληλεγγύη και την στήριξή του στους εργαζόμενους του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» και ζητά από την Πολιτεία την άμεση μονιμοποίησή τους, καθώς εδώ και 15 χρόνια βρίσκονται σε εργασιακή ομηρία. Πρόκειται για ένα πρόγραμμα που έχει προσφέρει τα μέγιστα στη ελληνική κοινωνία και ιδιαίτερα σε ευάλωτες κοινωνικές ομάδες. Οι εργαζόμενοι, που υλοποιούν το πρόγραμμα αυτό εργάζονται με περισσή ευσυνειδησία, αν και μένουν συχνά απλήρωτοι για μήνες και κάθε χρόνο βιώνουν την αγωνία της ανανέωσης της εργασιακής τους σύμβασης.

Το ΝΤ ΑΔΕΔΥ Μεσσηνίας ζητά αφενός την άμεση μονιμοποίηση των ήδη εργαζομένων καθώς και την περαιτέρω στελέχωση του προγράμματος με εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό, ώστε απολαμβάνουν όλοι ανεξαιρέτως οι πολίτες τα ευεργετήματα των εξαιρετικών αυτών κοινωνικών δράσεων».

μοιραστειτε το:

Comments are closed.