Η ΑΔΕΔΥ καταδικάζει τη μετακίνηση εργαζομένης

0

Την αλληλεγγύη του στην εργαζόμενη στην υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου Τριφυλίας, Ζωής Πετροπούλου, για τη σκόπιμη μετακίνησή της σε άλλη υπηρεσία, εκφράζει το ΝΤ Μεσσηνίας της ΑΔΕΔΥ, ενέργεια την οποία και καταδικάζει, ζητώντας να αναιρεθεί.

Η σχετική ανακοίνωση, που υπογράφεται από τον Πρόεδρο Δ. Φαββατά και τον Οργ. Γραμματέα Δ. Πράττη, αναφέρει τα εξής:

«Το ΝΤ της ΑΔΕΔΥ Μεσσηνίας σε πρόσφατη συνεδρίασή του αποφάσισε να εκφράσει tην αλληλεγγύη του στο πρόσωπο της εργαζόμενης στις υπηρεσίες καθαριότητας του Δήμου Τριφυλίας, κας Ζωής Πετροπούλου, και ταυτόχρονα να καταδικάσει τη σκόπιμη μετακίνησή της σε άλλη υπηρεσία ύστερα από αντιδράσεις της στην προσπάθεια ιδιωτικοποίησης της Υπηρεσίας Καθαριότητας και των καταγγελιών της για παράνομη εναπόθεση απορριμμάτων σε μη νόμιμο χώρο.

Ως εκ τούτου, ζητά από το Δήμαρχο Τριφυλίας να αναιρέσει την μετακίνηση της εν λόγω υπαλλήλου καθώς και να παύσουν κάθε μορφής διώξεις εναντίον της».

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΩΚΟΜΕΝΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ

«Το ΝΤ ΑΔΕΔΥ Μεσσηνίας εκφράζει την αλληλεγγύη του απέναντι στους διωκόμενους αγωνιστές κατά των πλειστηριασμών και ταυτόχρονα καταγγέλλει το κύμα δικαστικών διώξεων και εκφοβισμού σε βάρος όσων αγωνίζονται δυναμικά κατά των πλειστηριασμών», αναφέρεται σε ανακοίνωση του το ΝΤ Μεσσηνίας της ΑΔΕΔΥ.

Στην ίδια ανακοίνωση, που υπογράφεται από τον Πρόεδρο Δ. Φαββατά και τον Οργ. Γραμματέα Δ. Πράττη, αναφέρονται, μεταξύ άλλων, τα εξής:

«Πρόσφατα, οι δικογραφίες εναντίον 20 πολιτών του Βόλου, ανθρώπων της αυτοδιοίκησης, συνδικαλιστών και μελών του Κινήματος κατά των Πλειστηριασμών, επιβεβαιώνουν την ανάλγητη όσο και εκδικητική στάση της κυβέρνησης απέναντι στους αγωνιστές, που μάχονται για την προστασία της λαϊκής κατοικίας.

Το δημοσιοϋπαλληλικό κίνημα, πιστό πάντα στον αγώνα υπεράσπισης των λαϊκών δικαιωμάτων και της περιουσίας των πολιτών, εκφράζει την αμέριστη συμπαράστασή του στους διωκόμενους αγωνιστές και ζητά να παύσουν οποιεσδήποτε διώξεις εναντίον τους.

Αλληλεγγύη στους διωκόμενους αγωνιστές κατά των πλειστηριασμών».

μοιραστειτε το:

Comments are closed.