Η “Αγέλαστος Πέτρα” με τον Φίλ. Κουτσάφτη στην Καλαμάτα

0

Εκδήλωση με κεντρικό ομιλητή τον σκηνοθέτη και διευθυντή φωτογραφίας Φίλιππο Κουτσαφτή, διοργανώνει η Φωτογραφική Ομάδα Καλαμάτας (Φ.Ο.ΚΑΛ.) τη Δευτέρα 18 Μαρτίου 2019 στις 7 το απόγευμα, στον χώρο τέχνης Α49 (Αναγνωσταρά 49), στην Καλαμάτα. Θα προβληθεί το ντοκιμαντέρ «Αγέλαστος Πέτρα» και θα ακολουθήσει συζήτηση.

Είσοδος ελεύθερη

Βιογραφικό Σημείωμα

Ο Φίλιππος Κουτσαφτής γεννήθηκε στη Ζαγορά Βόλου. Αρχικά σπούδασε μηχανολογία και στη συνέχεια κινηματογράφο στην Αθήνα. Έχει εργασθεί ως διευθυντής φωτογραφίας σε δεκαέξι ταινίες μεγάλου μήκους -πολλές από τις οποίες διακρίθηκαν σε φεστιβάλ της Ελλάδας και του εξωτερικού- σε ταινίες μικρού μήκους, καθώς και σε μεγάλο αριθμό προγραμμάτων για την Ελληνική Τηλεόραση. Εργάζεται επίσης ως σχεδιαστής φωτισμών σε θεατρικές, μουσικές και χορευτικές παραστάσεις.

Φιλμογραφία

  • 1987: Σεμνών Θεών (μικρού μήκους)
  • 1988: Μια Μέρα με τον Μίνωα (μικρού μήκους)
  • 2000: Αγέλαστος Πέτρα
  • 2007: To. Ra. Ke. (μικρού μήκους)
  • 2015: Αρκαδία Χαίρε
μοιραστειτε το:

Comments are closed.