Ζητούν από τον Δήμαρχο Τριφυλίας να ανακαλέσει

0

Να ανακαλέσει όλες τις προσβλητικές εκφράσεις και χαρακτηρισμούς κατά υπαλλήλων του Δήμου Τριφυλίας που έκανε με δηλώσεις του, στις 05/05/2020, σε τοπικό τηλεοπτικό κανάλι της Μεσσηνίας, ζητά από τον Δήμαρχο Τριφυλίας Γιώργο Λεβεντάκη, το Σωματείο ΟΤΑ Νομού Μεσσηνίας.

Το έγγραφο του Σωματείου των Δημοτικών Υπαλλήλων Μεσσηνίας, που κοινοποιείται προς την ΠΟΕ ΟΤΑ και το Νομαρχιακό Τμήμα ΑΔΕΔΥ Νομού Μεσσηνίας, έχει ως εξής:

Το Σωματείο Εργαζομένων ΟΤΑ Μεσσηνίας, το οποίο εκπροσωπεί το σύνολο των δημοτικών υπαλλήλων του Ν. Μεσσηνίας, με αφορμή τις δηλώσεις σας, στις 05/05/2020, σε τοπικό τηλεοπτικό κανάλι της Μεσσηνίας και αναφερόμενος στους υπαλλήλους του Δήμου Τριφυλίας (υπαλλήλους των οικονομικών υπηρεσιών, ιδιαίτερα όμως των τεχνικών υπηρεσιών), με προσβλητικές εκφράσεις και χαρακτηρισμούς, αποφάσισε να σταθεί αλληλέγγυα στα μέλη του, να σας επιστήσει την προσοχή στα επαναλαμβανόμενα κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς, και να σας γνωρίσει ότι καμία Δημοτική Υπηρεσία, δεν είναι δυνατό να λειτουργήσει δημιουργικά και να αποδώσει παραγωγικά μέσα σε κλίμα εκφοβισμού και απαξίωσης.

Σας καλούμε να ανακαλέσετε όλους τους ανωτέρω χαρακτηρισμούς και σας δηλώνουμε ότι το Σωματείο μας είναι στη διάθεσή σας, προκειμένου όλοι μαζί σε πνεύμα συνεργασίας και διαλόγου να αποκαταστήσουμε το κλίμα εμπιστοσύνης των υπαλλήλων του Δήμου Τριφυλίας με τη Δημοτική Αρχή.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΟΤΑ Ν. ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

  Ο πρόεδρος                                                                  Η γραμματέας Ευστράτιος Χρυσαφίδης                                            Πολυξένη Βασιλαδιώτη

μοιραστειτε το:

Comments are closed.