Ζητά εξαίρεση από την καταβολή διοδίων

0

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΟΥ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΠΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑ

Να εξαιρεθούν της καταβολής διοδίων οι κάτοικοι του τ. Δήμου Αρφαρών, οι οποίοι ανήκουν στον Καλλικρατικό Δήμο Καλαμάτας κατά τη μετάβασή τους και επιστροφή τους από την Καλαμάτα, ζητά κάτοικος του Αγίου Κωνσταντίνου Αρφαρών οοποίος σε σχετική διαμαρτυρία για τα διόδια, αναφέρει μεταξύ άλλων τα εξής:

«Οι κάτοικοι Αρφαρών και των πέριξ χωριών που ανήκουν στον πρώην Δήμο Αρφαρών: Άγιος Φλώρος, Σταματινού, Βρομόβρυση, Βελανιδιά, Χριστοφιλαίϊκα είναι οι μόνοι κάτοικοι που πληρώνουν διόδια αν με τα αυτοκίνητά τους χρησιμοποιήσουν τη νέα εθνική οδό για μετάβασή τους προς Καλαμάτα και επάνοδο στις εστίες τους», αν και είναι δημότες του Δήμου Καλαμάτας».

Στη διαμαρτυρία σημειώνεται πως το ετήσιο κόστος για κάποιον εργαζόμενο, που μεταβαίνει πρωί και απόγευμα, με επιστροφή, στην Καλαμάτα ανέρχεται σε 1824 ευρώ ετησίως. Προστίθενται δε τα εξής: «Δεν είναι άδικο οι παραπάνω κάτοικοι να πληρώνουμε αυτό το ετήσιο χαράτσι, άλλοι περισσότερα άλλοι λιγότερα, ανάλογα με τις διαδρομές που κάνει ο καθένας, ενώ κινούνται εντός των ορίων του Δήμου στον οποίο ανήκουν;».

μοιραστειτε το:

Comments are closed.