Ζητάει την επαλειτουργία των δημοτικών λαχανόκηπων

0

Την επαναλειτουργία των δημοτικών λαχανόκηπων να ζητήσει με απόφασή του το συμβούλιο Κοινότητας Καλαμάτας, πρότεινε ο σύμβουλος της κοινότητας Ηλίας Γ. Τσωλης στην 3η συνεδρίασή του που διεξάχθηκε δια περιφοράς την Τετάρτη 3 Μαρτίου.

Η πρόταση του συμβούλου της κοινότητας Καλαμάτας Ηλία Γ. Τσώλη απορρίφθηκε από τον πρόεδρο κ. Λύρα, ο οποίος στάθηκε στο δικαίωμα που του δίνει ο νόμος να αξιολογεί αυτός τις προτάσεις που δεν συνυπογράφονται από το 1/3 των συμβούλων και έθεσε την πρόταση του κ. Τσώλη εκτός ημερήσιας διάταξης, διαφωνώντας επί της ουσίας με την επαναλειτουργία των δημοτικών λαχανόκηπων.

Στην τοποθέτησή του ο κ. Γαϊτάνης, επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης», συμφωνώντας επί της ουσίας με την πρόταση του κ. Τσώλη και την επαναλειτουργία των δημοτικών λαχανόκηπων ζήτησε το θέμα να μπει στα τακτικά και να συζητηθεί στο επόμενο συμβούλιο της Κοινότητας Καλαμάτας.

Έτσι η πρόταση για την επαναλειτουργία των δημοτικών λαχανόκηπων θα συζητηθεί στο επόμενο συμβούλιο της Κοινότητας Καλαμάτας

Ηλίας Γ. Τσώλης
Σύμβουλος Κοινότητας Καλαμάτας

μοιραστειτε το:

Comments are closed.