Ζητάει έξοδο του αυτοκινητόδρομου στη ΒΙΠΕ Μελιγαλά

0
Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ Ν.Δ. ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ ΜΕ ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ

Ερώτηση κατέθεσε στη Βουλή ο βουλευτής Μεσσηνίας της Ν.Δ. Γιάννης Λαμπρόπουλος, την οποία απευθύνει προς τον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών Κωνσταντίνο Καραμανλή και τον ερωτά, σχετικά με τον αυτοκινητόδρομο Κορίνθου – Τρίπολης – Καλαμάτας, αν «θα αποφασίσει, την διάνοιξη εξόδου, στον αυτοκινητόδρομο Τρίπολης-Καλαμάτας, στο σημείο της βιομηχανικής ζώνης Μελιγαλά, και συγκεκριμένα στη διασταύρωση Κατσαρού;».

Όπως αναφέρει στην ερώτησή του ο κ. Λαμπρόπουλος, «κατά την κατασκευή του Αυτοκινητόδρομου Τρίπολης – Καλαμάτας, δεν προβλέφθηκε η λειτουργία εξόδου, στο ύψος της βιομηχανικής ζώνης του Μελιγαλά, του Δήμου Οιχαλίας, με αποτέλεσμα, μια μεγάλη περιοχή του Μελιγαλά και του Δήμου Μεσσήνης, να μην εξυπηρετούνται, αφού η μια έξοδος, είναι στα όρια Μεσσηνίας και Αρκαδίας και μάλιστα με πινακίδες, που αναγράφουν “προς Πύργο-Πάτρα” και η άλλη έξοδος να είναι στα Αρφαρά».

Ακόμα ο κ. Λαμπρόπουλος σημειώνει στην ερώτησή του  πως «η μη ύπαρξη εξόδου στην βιομηχανική ζώνη Μελιγαλά, στο σταυροδρόμι προς Κατσαρού, δημιουργεί πρόβλημα και στην πρόσβαση προς τον αρχαιολογικό χώρο της Αρχαίας Μεσσήνης, αλλά και την ευρύτερη περιοχή του Δήμου Μεσσήνης» και προσθέτει: «Οι Δήμοι Οιχαλίας και Μεσσήνης ζητούν την κατασκευή εξόδου στη βιομηχανική ζώνη Μελιγαλά, και μάλιστα ο Δήμος Οιχαλίας, έχει αποστείλει και σχετικό έγγραφο στο Υπουργείο».

  • Δείτε εδώ την ερώτηση του κ. Λαμπρόπουλου.
μοιραστειτε το:

Comments are closed.