Ζητάει έκτακτη σύγκληση του Δ.Σ. της “ΦΑΡΙΣ” και με τον Δήμαρχο

0
Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΗΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ

Την έκτακτη σύγκλιση του Διοικητικού Συμβουλίου της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Καλαμάτας “ΦΑΡΙΣ”, του οποίου είναι μέλος,  παρουσία του Δημάρχου Π. Νίκα, ζητά εγγράφως ο δημοτικός σύμβουλος, Μιχάλης Αντωνόπουλος, επικεφαλής της παράταξης «Ανεξάρτητη Κίνηση Πολιτών», για ενημέρωση, μετά το δυστύχημα κατά τη διάρκεια του σαϊτοπολέμου της Κυριακή του Πάσχα, καθώς και για την «ανακοίνωση συμπαράστασης και συλλυπητηρίων στην οικογένεια και στους οικείους του εκλιπόντα».

Να σημειωθεί, όπως αναφέρει ο κ. Αντωνόπουλος, “από το 2015 μέχρι και σήμερα έχουμε καταψηφίσει την διοργάνωση του σαϊτοπολέμου λόγω επικινδυνότητας”. Το σχετικό έγγραφο έχει ως εξής:

“Κύριε Πρόεδρε, αιτούμεθα την έκτακτη σύγκλιση του διοικητικού συμβουλίου της «ΦΑΡΙΣ» λόγω των τραγικών συμβάντων που προέκυψαν από τη διοργάνωση του «Σαιτοπόλεμου».

Η Κοινωφελής επιχείρηση της οποίας είμαστε μέλη θα πρέπει άμεσα να ενημερώσει το σύνολο του διοικητικού συμβουλίου σε έκτακτη συνεδρίαση.  Αφενός υπάρχουν ζητήματα που θα πρέπει να γνωρίζουμε επειδή έχουν δημιουργηθεί πολύ σοβαρά ερωτήματα που πληροφορούμαστε δυστυχώς μέσω του τύπου και οφείλατε να μας έχετε ενημερώσει, και αφετέρου μέχρι σήμερα δεν έχουμε εκδώσει ανακοίνωση συμπαράστασης και συλλυπητηρίων στην οικογένεια και στους οικείους του εκλιπόντα στο τραγικό δυστύχημα που έλαβε χώρα κατά την διοργάνωση του εθίμου.

Σας παρακαλώ να προβείτε άμεσα στις απαραίτητες ενέργειες που ορίζονται και από το καταστατικό λειτουργίας της επιχείρησης και λόγω της σοβαρότητας του θέματος αιτούμεθα όπως είναι παρόν στη συνεδρίαση ο κύριος δήμαρχος και ο νομικός σύμβουλος της «ΦΑΡΙΣ» ή του Δήμου.

Ο ΑΙΤΩΝ
ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
Μέλος ΔΣ ΦΑΡΙΣ
Δημοτικός Σύμβουλος  

μοιραστειτε το:

Comments are closed.