Εφτά συλλήψεις για ναρκωτικά χθες στη Μεσσηνία

0
ΕΞΙΧΝΙΑΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΔΥΟ ΚΛΟΠΕΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΟΙΧΑΛΙΑΣ

Συνελήφθησαν 8 άτομα χθες (14.7.2020) στη Μεσσηνία, 7 για ναρκωτικά (και ηρωίνη) σε 4 διαφορετικές περιπτώσεις και ένα για καταδικαστικό έγγραφο, ενώ εξιχνιάστηκαν και δυο κλοπές.

  • Συνελήφθησαν χθες το πρωί, στην Καλαμάτα και σε τοπική κοινότητα του Δήμου Καλαμάτας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, δύο ημεδαποί, ηλικίας 22 και 45 ετών, γιατί κατείχαν μικροποσότητα ηρωίνης και 74 ναρκωτικά δισκία, τα οποία κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας.
  • Συνελήφθη χθες το πρωί, στη Μεσσήνη, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Μεσσηνίας, ένας 63χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους 6,6 γραμμαρίων, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας.
  • Συνελήφθησαν χθες το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Καλαμάτας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, δύο ημεδαποί, ηλικίας 38 και 42 ετών, γιατί κατείχαν ποσότητα ηρωίνης, συνολικού βάρους, 5,8 γραμμαρίων και 5 ναρκωτικά δισκία, τα οποία κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας.
  • Συνελήφθησαν, χθες το βράδυ, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Τριφυλίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, δύο ημεδαποί, ηλικίας 25 και 27 ετών, γιατί κατείχαν ποσότητες κάνναβης, συνολικού βάρους, 7,55 γραμμαρίων, οι οποίες κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Τριφυλίας.
  • Συνελήφθη χθες το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Καλαμάτας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας, ένας 38χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Καλαμάτας, για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.-
  • Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Οιχαλίας, δύο περιπτώσεις κλοπών σε Δημοτικό Σχολείο και σε οικία ημεδαπής, που είχαν γίνει κατά το χρονικό διάστημα από 5 έως 9.6.2020, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Οιχαλίας. Για την υπόθεση αυτή σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος δύο αλλοδαπών, ηλικίας 22 και 25 ετών, για κλοπή, ενώ οι αφαιρεθέντες ηλεκτρονικές συσκευές και τα χρυσαφικά, βρέθηκαν και αποδόθηκαν στους κατόχους τους.
μοιραστειτε το:

Comments are closed.