Εφτά κρούσματα κορωνοϊού διαπιστώθηκαν στην Καλαμάτα

0

Εφτά θετικά δείγματα κορωνοϊού διαπιστώθηκαν σήμερα Πέμπτη (13/8/2020) μετά από έλεγχο στο Νοσοκομείο Καλαμάτας -σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες- από τα οποία, η μία είναι ηλικιωμένη γυναίκα και τα άλλα έξι νεαρά άτομα. Συνολικά ελέγχθηκαν 40 περίπου δείγματα, όπως γίνεται καθημερινά στη νοσηλευτική μονάδα της Καλαμάτας.

Η ηλικιωμένη υποβλήθηκε σε προεγχειριτικό έλεγχο ενόψει επέμβασης στην ορθοπαιδική κλινική του νοσοκομείου και διαπιστώθηκε πως είναι θετική στον κορωνοίό, ένα παιδί νοσηλεύεται στην παιδιατρική, ενώ τα άλλα 5 κρούσματα, με ήπιας μορφής εκδήλωση της νόσου, επέστρεψαν στα σπίτια τους όπου βρίσκονται σε καραντίνα, προκειμένου να αναρρώσουν. Η 81χρονη γυναίκα, η οποία αντιμετωπίζει με ήπια συμπτώματα τη νόσο, διακομίστηκε σήμερα στο νοσοκομείο του Ρίου, για την αποκατάσταση του τραύματός της, ορθοπαιδικής υφής.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι αναμένονται τα αποτελέσματα των εξετάσεων κι άλλων ατόμων, τα οποία εμφανίζοντας ύποπτα συμπτώματα μετέβησαν στο νοσοκομείο της Καλαμάτας για το ενδεχόμενο να έχουν προσβληθεί από κορωνοϊό.

μοιραστειτε το:

Comments are closed.