Ερώτηση Πατσαρίνου για τον… κυνηγό – αντιπεριφερειάρχη

0

Το ερώτημα “τι προτίθεστε να κάνετε;” απευθύνει προς τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου και τον πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου, «σχετικά με τη συμπεριφορά αντιπεριφερειάρχη στον 1ο Κυνηγετικό Σύλλογο Τρίπολης».

Η ερώτηση κατατέθηκε μετά την απόφαση του Δασάρχη Τρίπολης, με την οποία κηρύχτηκε έκπτωτο το Διοικητικό Συμβούλιο του 1ου Κυνηγετικού Συλλόγου, Πρόεδρος του οποίου, αλλά και θεματικός αντιπεριφερειάρχης της Περιφέρειας Πελοποννήσου για θέματα πολιτικής προστασίας, οικοσυστημάτων και αειφορίας, νέας γενιάς και αθλητισμού.

Θυμίζουμε ότι στις 30 Ιανουαρίου 2018 με απόφαση του ∆ιευθυντή Συντονισμού και Επιθεώρησης ∆ασών της Αποκεντρωμένης ∆ιοίκησης Πελοποννήσου, ∆υτ. Ελλάδας και Ιονίου Νικολάου Μπακουλόπουλου, ο Πρόεδρος του 1ου Κυνηγετικού Συλλόγου Τρίπολης και αντιπεριφερειάρχης κι ένας ακόμα, κηρύχθηκαν έκπτωτοι από το ∆ιοικητικό Συμβούλιο της Γ´ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Πελοποννήσου (Γ´ Κ.Ο.Π.), καθώς φέρονται να «παρέβησαν κατ’ εξακολούθηση το καταστατικό της Ομοσπονδίας σε θέματα που σχετίζονται με την οικονομική διαχείριση και διοίκηση».

Το μονομελές πρωτοδικείο Πάτρας, το οποίο εκδίκασε στις 19 Μαΐου 2018 τα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσαν δύο μέλη της Γενικής συνέλευσης της Γ’ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Πελοποννήσου (ΚΟΠ), της 12ης Μαΐου 2018. με αίτημα την παράνομη του Προέδρου του 1ου Κυνηγετικού Συλλόγου Τρίπολης και δύο ακόμα στις εκλογές, τους κήρυξε έκπτωτους, λόγω παράτυπης συμμετοχής στις εκλογές, για όσα είχαν προηγηθεί. (Δείτε σχετικά εδώ).

Η ερώτηση Πατσαρίνου, έχει ως εξής:

«Με την 110079/1-6-2018 απόφαση Δασάρχη Τρίπολης κηρύχτηκε έκπτωτο το Διοικητικό Συμβούλιο του 1ου Κυνηγετικού Συλλόγου της πόλης.

Οι λόγοι που οδήγησαν σε αυτό αφορούν στην παραβίαση κατ’ εξακολούθηση, κατά τη διάρκεια της θητείας του συγκεκριμένου Δ.Σ., του καταστατικού του Κυνηγετικού Συλλόγου, με ενέργειες οι οποίες έχουν να κάνουν με τον απολογισμό του για το έτος 2016 και τον προϋπολογισμό του 2017, την έκδοση κυνηγετικών αδειών, έξοδα χωρίς παραστατικά, διάφορες χρεώσεις, άρνηση του προέδρου του Δ.Σ. για οικονομικό έλεγχο και έλλειψη συνεργασίας του Συλλόγου με το Δασαρχείο.

Πρόεδρος αυτού του Συλλόγου εδώ και αρκετά χρόνια ήταν ο σημερινός θεματικός αντιπεριφερειάρχης της Περιφέρειας Πελοποννήσου για θέματα πολιτικής προστασίας, οικοσυστημάτων και αειφορίας, νέας γενιάς και αθλητισμού.

Στο πλαίσιο της εύρυθμης λειτουργίας της Δημόσιας Διοίκησης, της απήχησης του κύρους και του ρόλου της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στην κοινωνία, των κανόνων δεοντολογίας και των προτύπων που απαιτούν οι δημότες από τους αιρετούς σε αυτή τη δύσκολη περίοδο που περνά η χώρα μας, ρωτάμε:

  • Ισχύουν τα όσα προαναφέραμε όσον αφορά το στέλεχος της Περιφερειακής σας Αρχής;
  • Ποια η θέση σας γι’ αυτά τα γεγονότα και τι προτίθεστε να κάνετε;

Για την παράταξη «Πελοπόννησος Πρώτα»

Ο επικεφαλής Νίκος Πατσαρίνος»

μοιραστειτε το:

Comments are closed.