Ερώτηση Λεων. Λιάππα για το γήπεδο της Θουρίας

0

Ερώτηση για το γήπεδο της Θουρίας κατέθεσε στο Δημοτικό Συμβούλιο Καλαμάτας για τον Δήμαρχο Θανάση Βασιλόπουλο, ο δημοτικός σύμβουλος (της παράταξης «Καλαμάτα Ξεκινάμε» Λεωνίδας Δ. Λιάππας.

Η ερώτηση έχει ως εξής:

«Κύριε Δήμαρχε,
Σας ενημερώνω ότι το “πολύπαθο” γήπεδο της Θουρίας βρίσκεται σε άθλια κατάσταση. Αντί να είναι ένας χώρος ζωντανός όπου θα αθλούνται οι δημότες της Θουρίας και της ευρύτερης περιοχής έχει καταντήσει ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου να είναι γεμάτος από πουρνάρια και βάτα, όπως βλέπεται και στις φωτογραφίες.

Το θέαμα είναι απογοητευτικό αν αναλογιστεί κανείς ότι για το γήπεδο αυτό ο Δήμος έχει δαπανήσει 80 χιλιάδες ευρώ για την αποπεράτωσή του καθώς και για την κατασκευή βοηθητικού χώρου για προπόνηση. Βάσει της σύμβασης που υπέγραψε με την κατασκευάστρια εταιρία στις 8 Αυγούστου του 2014.

Θα ήταν ιδιαίτερα άχαρος ο ρόλος ο δικός μου, εάν θα αναφερόμουν στις κατά καιρούς ανεκπλήρωτες υποσχέσεις της απελθούσης δημοτικής αρχής, ότι το γήπεδο θα ολοκληρωνόταν και θα δινόταν για έδρα της ομώνυμης ομάδος της Θουρίας. Άλλωστε οι δημότες της περιοχής της Θουρίας τις γνωρίζουν από πρώτο χέρι.

Μέχρι και στη σύναψη του Γ΄ Δανείου από το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων και την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων είχε ενσωματωθεί το 2017 το έργο αυτό με Απόφαση του τότε Δημοτικού Συμβουλίου, αλλά δυστυχώς δεν έχει γίνει τίποτα.

Κατόπιν τούτων ερωτώ τη δημοτική αρχή:

  1. Τι προτίθεται να πράξη για το γήπεδο αυτό;
  2. Εάν το αξιοποιήσετε πιο το χρονοδιάγραμμα των εργασιών;».
μοιραστειτε το:

Comments are closed.