Ερώτηση για διακοπές νερού σε περιοχές του Δήμου Μεσσήνης

0

Ερώτηση με θέμα τις “συχνές διακοπές υδροδότησης σε περιοχές του Δήμου Μεσσήνης” κατέθεσε στη βουλή προς τους Υπουργούς Εσωτερικών Τ. Θεοδωρικάκο και Υποδομών και Μεταφορών Κ. Καραμανλή, η βουλευτής του ΜέΡΑ25 Φωτεινή Μπακαδήμα.

Η ερώτηση έχει ως εξής:

«Σύμφωνα με καταγγελίες κατοίκων τις τελευταίες μέρες σημειώνονται συχνές διακοπές στην υδροδότηση περιοχών του Δήμου Μεσσήνης. Χαρακτηριστικό παράδειγμα οι ολιγοήμερες διακοπές 2 – 3 ημερών ή η μειωμένη ροή που σημειώνονται στο χωριό Κουτίφαρη της Δημοτικής Ενότητας Αριστομένη, γεγονός που ειδικά εν μέσω θέρους δυσκολεύει τη ζωή των κατοίκων ταλαιπωρώντας τους αναίτια.

Όπως δηλώνουν οι κάτοικοι από πλευράς του το Τοπικό Συμβούλιο έχει προβεί σε όλες εκείνες τις απαραίτητες ενέργειες για την προσωρινή διόρθωση του προβλήματος, μένει όμως να προχωρήσει ο Δήμος Μεσσήνης σε εκείνες που θα αντιμετωπίσουν οριστικά το πρόβλημα.

Κατόπιν των παραπάνω, 
Ερωτώνται οι κ.κ Υπουργοί:

  1. Ποιες πρωτοβουλίες άμεσης αντιμετώπισης του προβλήματος που όχι μόνο ταλαιπωρεί κατοίκους κι επισκέπτες αλλά λειτουργεί ως τροχοπέδη στην επαγγελματική ζωή των κατοίκων προτίθενται να λάβουν;
  2. Ποιες κινήσεις θα γίνουν ώστε να αποτραπεί η επανεμφάνιση τέτοιων φαινομένων που γίνονται ακόμη πιο δύσκολα διαχειρίσιμα κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού;

Η ερωτώσα βουλευτής
Φωτεινή Μπακαδήμα»

μοιραστειτε το:

Comments are closed.