Ερωτήσεις του Λ. Λιάππα στο Δημοτικό συμβούλιο Καλαμάτας

0

Ερωτήσεις που αφορούσαν την Ράχη και το μετάχωμα στο Κοιμητήριο της Καλαμάτας κατέθεσε ο δημοτικός σύμβουλος Λεωνίδας Λιάππας κατά τη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Συγκεκριμένα αναφέρθηκε στο δημοτικό οικόπεδο που υπάρχει σε πάροδο της οδού Καζαντζάκη και το οποίο λόγω της υψομετρικής του διαφοράς, δημιουργεί σοβαρό πρόβλημα, καθώς τα όμβρια ύδατα καταλήγουν στα θεμέλια γειτονικής οικίας. Πρόκειται για ένα χρόνιο πρόβλημα της περιοχής. Μάλιστα οι κάτοικοι κατά το παρελθόν είχαν συλλέξει υπογραφές, ζητώντας την επίλυση του προβλήματος, ωστόσο μέχρι σήμερα δεν έχει γίνει τίποτα. Ο Λεωνίδας Λιάππας προκειμένου να επιλυθεί το πρόβλημα και να αξιοποιηθεί το δημοτικό οικόπεδο πρότεινε να γίνει «πάρκο τσέπης».

Το δημοτικό οικόπεδο στη συνοικία της Ράχης της Καλαμάτας

Επίσης, ζήτησε στην επικείμενη σκάλα που ανεβαίνουν ηλικιωμένοι να τοποθετηθεί κουπαστή, καθώς είναι ορατός ο κίνδυνος ατυχήματος. Απαντώντας ο Δήμαρχος Θανάσης Βασιλόπουλος, δεσμεύτηκε ότι άμεσα θα τοποθετηθεί η κουπαστή.

Τέλος, αναφέρθηκε στο Κοιμητήριο Καλαμάτας και ειδικά στο μετάχωμα όπου η εικόνα που παρουσιάζει δεν είναι τιμητική για τους νεκρούς μας. Η δημοτική αρχή δεσμεύτηκε ότι τα έργα θα συνεχιστούν.

μοιραστειτε το:

Comments are closed.