Ερωτήματα και επικρίσεις για τον δήμαρχο Τριφυλίας

0

ΑΠΟ ΤΗ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ “ΑΓΑΠΗΝΕΙΑ”

Με έκπληξη διαβάσαμε στην πρόσκληση από το Δήμο Τριφυλίας για τα Αγαπήνεια, τις εκδηλώσεις τιμής και μνήμης στον Καπετάν Άγρα, ότι την Κυριακή 8/7 θα πραγματοποιηθεί ομιλία από τον κ. Δημήτριο Ευαγγελίδη συγγραφέα – αναλυτή με τον κατάπτυστο τίτλο «7 Ιουνίου 1907 – 17 Ιουνίου 2018: από την ηρωική θυσία στην εθνική μειοδοσία..»

Πιστεύαμε ότι μετά από δύο συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου στις οποίες συμπολίτευση και μείζων αντιπολίτευση έφεραν ως θέμα τη συμφωνία με τη FYROM, το θέμα είχε κλείσει. Δύο συνεδριάσεις και δύο ψηφίσματα στα οποία δεν είχαν καν την ευαισθησία μέσα στον οχετό παραπληροφόρησης να καταδικάσουν τις αποτροπιαστικές δηλώσεις του χρυσαυγιτη βουλευτή από το βήμα της Βουλής και τις δηλώσεις του δημοτικού συμβούλου του Παγγαίου.

Μήπως όμως  ήρθε η ώρα η Δημοτική αρχή να σταματήσει να ασχολείται με την εξωτερική πολιτική και να εστιάσει στα του Δήμου που έχει εγκαταλείψει στην τύχη του;

Μήπως ήρθε η ώρα να αντιληφθεί ο κ. Κατσίβελας ότι είναι εκλεγμένος Δήμαρχος και ο ρόλος του είναι να διεκδικεί κονδύλια και να πραγματοποιεί έργα κι όχι να φαντασιώνεται ότι είναι βουλευτής της Ν.Δ.;

Εκτός κι αν ο κ. Κατσίβελας θεωρεί ότι εκδηλώσεις με διχαστικό περιεχόμενο θα καλύψουν την δική του ανεπάρκεια, αφού στον απολογισμό της θητείας του θα έχει να επιδείξει το απόλυτο μηδέν.

Εμείς θα συνεχίσουμε να ασχολούμαστε με τα προβλήματα που καίνε τους πολίτες και αφορούν την καθημερινότητά τους..

Όχι μόνοι μας αλλά μαζί με όλους τους προοδευτικούς πολίτες της Τριφυλίας διαμορφώνοντας μαζί τους ένα προοδευτικό πρόγραμμα υπέρ της Δημοκρατίας , της διαφάνειας, της αλληλεγγύης, των ατομικών δικαιωμάτων και του περιβάλλοντος.

Η Δημοτική Ομάδα της Ριζοσπαστικής Αυτοδιοικητικής Κίνησης Τριφυλίας.

μοιραστειτε το:

Comments are closed.