Εργαστήριο ενδυνάμωσης Κοινωνικής Σύμπραξης Μεσσηνίας

0

Εργαστήριο ενδυνάμωσης των εταίρων της Κοινωνικής Σύμπραξης Μεσσηνίας θα πραγματοποιηθεί αύριο Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2019, στο πλαίσιο υλοποίησης του Έργου «Διοικητικές Κοινωνικές Υπηρεσίες ενεργοποίησης – έναρξης των πράξεων 2018-2019 του ΤΕΒΑ στην Περιφέρεια Πελοποννήσου: Κοινωνικές Συμπράξεις Αργολίδας, Λακωνίας, Μεσσηνίας». Το εργαστήριο θα υλοποιηθεί στην Αίθουσα «Π. Φωτέας» (4ος όροφος) στο Διοικητήριο Καλαμάτας και ώρες 09:30-14:30.

Πραγματοποιείται στα πλαίσια της ενταγμένης πράξης στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το ΤΕΒΑ/FEAD 2014-2020: «Αποκεντρωμένες προμήθειες τροφίμων και βασικής υλικής συνδρομής, διοικητικές δαπάνες και παροχή συνοδευτικών μέτρων 2018-2019».

Στην εκδήλωση θα απευθύνει χαιρετισμό ο Αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας Στάθης Αναστασόπουλος και ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Υγείας & Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας Πελοποννήσου Δ. Σχοινοχωρίτης. Επίσης, θα συμμετέχει ο Γενικός Διευθυντής Δημόσιας Υγείας & Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας Πελοποννήσου Β. Διαμαντόπουλος, ενώ από την Π.Ε Μεσσηνίας θα συμμετέχει η Κοινωνική λειτουργός της Δ/νσης Δημ. Υγείας & Κοινωνικής Μέριμνας Α. Μαγκουρίλου. Θα παραστούν επίσης οι εκπρόσωποι των εταίρων της Κοινωνικής Σύμπραξης Λακωνίας καθώς και εκπρόσωποι του Τεχνικού Συμβούλου του Έργου.

μοιραστειτε το:

Comments are closed.