Εργασίες διαμόρφωσης πεζοδρομίων στη Μεσσήνη

0

Τα έργα διαμόρφωσης πεζοδρομίων που συνεχίζονται στη Μεσσήνης επισκέφθηκε σήμερα Πέμπτη 8 Απριλίου ο Δήμαρχος Γιώργος Αθανασόπουλος. Ειδικότερα, παρουσία των αντιδημάρχων Δημήτρη Γαλιάτσου και Δημήτρη Καλοφωλιά, επισκέφθηκε τις εργασίες στά πεζοδρόμια στη συμβολή των οδών Δαρειώτου και Αγίου Ιωάννου.

Οι παρεμβάσεις αφορούν διαμόρφωση νέων πεζοδρομίων στη διασταύρωση των οδών Δαρειώτου και Αγίου Ιωάννου και της οδού Παπανδρέου από Σωτήρη Πατατζή έως τη διασταύρωση με την Αριστομένους, σε συνολικό μήκος περίπου 750 μέτρων. Οι προαναφερόμενοι δρόμοι στερούνταν μέχρι τώρα αυτών των απαραίτητων υποδομών και με τις εργασίες γίνονται πιο χρηστικοί και ασφαλείς για τους πολίτες.

«Οι παρεμβάσεις έχουν διττό χαρακτήρα. Αφενός θα προσφέρουν ασφαλή μετακίνηση και άνετη πρόσβαση των πολιτών και αφετέρου η καθαριότητα και η περιβαλλοντική αναβάθμιση της πόλης, θα βελτιώσουν τη συνολική εικόνα της. Ο πολιτισμός της καθημερινότητας γίνεται πράξη με μικρές υποδομές που ανταποκρίνονται στις ανάγκες των πολιτών», σημείωσε ο Δήμαρχος Μεσσήνης.

μοιραστειτε το:

Comments are closed.