Εργαλείο ανάπτυξης η “Πελοπόννησος Expo”

0
Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΩΝ ΠΡΟΕΔΡΩΝ ΤΩΝ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ

Εργαλείο ανάπτυξης και εξωστρέφειας χαρακτηρίστηκε η έκθεση “Πελοπόννησος Expo” -που θα πραγματοποιηθεί από τις 13 έως τις 17 Νοεμβρίου 2019, στη ΒΙ.ΠΕ Τρίπολης- στη διάρκεια της συνέντευξης τύπου που έδωσαν οι Πρόεδροι και εκπρόσωποι των Επιμελητηρίων Πελοποννήσου και ο εκπρόσωπος της αναδόχου εταιρείας Alfa Expo, χθες (Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου) το βράδυ, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Αρκαδίας.

Tη συνέντευξη έδωσαν οι Πρόεδροι των Επιμελητηρίων Μεσσηνίας -και Πρόεδρος του Περιφερειακού Επιμελητηριακού Συμβουλίου Πελοποννήσου (ΠΕΣΠ))- Βαγγέλης Ξυγκώρος, Αργολίδας Φώτης Δαμούλος, Κορινθίας Παναγιώτης Πιτσάκης, Λακωνίας Γιάννης Παναρίτης και ο Πρόεδρος Αρκαδίας κ. Γιάννης Τρουπής. Τα Επιμελητήρια Ηλείας και Αχαΐας εκπροσώπησαν, ο Α’ Αντιπρόεδρος Αριστείδης Τιληγάδας και ο Διευθυντής του Γιάννης Αντωνόπουλος. Την Alfa Expo εκπροσώπησε ο κ. Άγγελος Καραμπίκας.

Συντάσσοντας για άλλη μια φορά τις δυνάμεις τους, τα επτά Επιμελητήρια της Πελοποννήσου, οι εκπρόσωποί τους απηύθυναν κάλεσμα σε επιχειρήσεις και επισκέπτες να στηρίξουν την έκθεση που καθιερώνεται πλέον ως μία από τις εκθέσεις σταθμούς της Ελλάδας.

Με πάνω από 200 εκθέτες, 8.000 τ.μ. εκθεσιακής επιφάνειας και σημαντικούς διεθνείς επισκέπτες, η «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO» εκτιμάται ότι θα επιβεβαιώσει για μια ακόμη φορά τον τίτλο της ως μία από τις σημαντικότερες του είδους της εκθέσεις στην Ελλάδα, αποτελώντας πόλο έλξης για επαγγελματίες – εκθέτες του Πρωτογενούς -και όχι μόνο – τομέα.

Από τις 13 ως τις 17 Νοεμβρίου 2019 το κορυφαίο αυτό εκθεσιακό γεγονός, στη ΒΙ.ΠΕ Τρίπολης θα αναδείξει τα ποιοτικά προϊόντα της Πελοποννήσου και της Ελλάδας εν γένει.

Ταυτόχρονα, θα προσελκύσει περισσότερους από 20 σημαντικούς διεθνείς αγοραστές, που  θα πραγματοποιήσουν Β2Β συναντήσεις με τους εκθέτες της «Πελοπόννησος Expo» και επαγγελματίες της Πελοποννήσου.

Παράλληλες εκδηλώσεις για τον Πρωτογενή τομέα και τον τουρισμό, με σημαντικούς εισηγητές, ενισχύουν την εικόνα και την ανοδική πορεία της έκθεσης

Πρόκειται για μια πολύ σημαντική προσπάθεια για την επιχειρηματικότητα στην Πελοπόννησο και πραγματώνει με τον καλύτερο τρόπο το πνεύμα συνεργασίας προς όφελος των επιχειρήσεων και της ανάπτυξης της Πελοποννήσου.

Περισσότερα στην ιστοσελίδα της έκθεσης «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO» www.peloponnisosexpo.gr για ενημέρωση για την Έκθεση ή επικοινωνήστε με την Alfa Expo (www.alfaexpo.gr) στα τηλέφωνα: 2710 227141-2, (εσωτ 1) ή στο 210 2772244.

μοιραστειτε το:

Comments are closed.