Επισκέψεις Μάκαρη στη Βέργα και τον Άγιο Σίδερη

0

Συνάντηση με κατοίκους της συνοικίας του Αγίου Σίδερη της Καλαμάτας, θα έχει ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης και υποψήφιος δήμαρχος Καλαμάτας Μανώλης Μάκαρης μαζί με μέλη της δημοτικής παράταξης “Ανοιχτός Δήμος-Ενεργοί Πολίτες”, αύριο Παρασκευή (8/2/2019), στις 7 το απόγευμα, στα καφενεία της οδού Καλλιπατείρας, βορείως του γηπέδου «Π. Μπαχράμης».

Κατά τη συνάντηση, θα γίνει ανταλλαγή απόψεων για τα προβλήματα της συνοικίας αυτής και θα συζητηθούν οι πρωτοβουλίες και οι προτάσεις της παράταξης για την συγκεκριμένη περιοχή.

Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ «ΑΝΟΙΧΤΟΥ ΔΗΜΟΥ» ΣΤΗΝ ΒΕΡΓΑ
Ο συνδυασμός «Ανοιχτός Δήμος-Ενεργοί Πολίτες» με υποψήφιο δήμαρχο τον Μανώλη Μάκαρη επισκέφθηκαν την κοινότητα Βέργας χθες Τετάρτη, 6 Φεβρουαρίου 2019.

Αναπτύχθηκαν και αναλύθηκαν θέματα της περιοχής, παρουσία αυτοδιοικητικών παραγόντων της τοπικής κοινότητας και του πολιτιστικού συλλόγου Βέργας, υποψηφίων δημοτικών συμβούλων του συνδυασμού και κατοίκων της περιοχής.

Ο κ. Μάκαρης τόνισε ιδιαίτερα την ανάγκη να προχωρήσει το σχέδιο πόλης για την περιοχή που αποτελεί και την προϋπόθεση για περαιτέρω ανάπτυξή της. Έκανε ακόμα λόγο για ανισοκατανομή των διαθέσιμων για έργα πόρων στο τεχνικό πρόγραμμα του δήμου Καλαμάτας και των τοπικών διαμερισμάτων του, που –όπως είπε- επηρεάζει και την περιοχή της Βέργας.

Τόνισε επίσης τις μεγάλες δυνατότητες τουριστικής ανάπτυξης της περιοχής, αξιοποιώντας εκτός των άλλων και τα μονοπάτια και καλντερίμια της Βέργας και πολιτιστικής της προβολής μέσω των διοργανώσεων του δραστήριου πολιτιστικού της συλλόγου.
Ακολούθησε συζήτηση με ερωτήσεις και τοποθετήσεις.

μοιραστειτε το:

Comments are closed.