Επισκέψεις Κοσμόπουλου σε Λιμεναρχείο και Κ.Υ. Καλαμάτας

0

Επισκέψεις στο Λιμεναρχείο και στο Κέντρο Υγείας Καλαμάτας πραγματοποίησαν χθες Τρίτη 16 Απριλίου, ο υποψήφιος δήμαρχος, Βασίλης Κοσμόπουλος, με υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού «Καλαμάτα μπροστά» και συναντήθηκαν με τον λιμενάρχη Αντ. Δουμάνη και τον διευθυντή του Κ. Υ. Παν. Κατσαφάδο, αντίστοιχα.

Ο κ. Δουμάνης μίλησε για τον νέο νόμο που αυξάνει την δικαιοδοσία του Λιμενικού και κατά συνέπεια την ευθύνη τους κυρίως για το καλοκαίρι. Για την ανάπτυξη του λιμανιού, πρότεινε να γίνει με μικρότερα σκάφη, που θα βρίσκουν εδώ ενδιάμεσο σταθμό. Η συνεργασία με τον Δήμο είναι απαραίτητη, για ορισμένες διευκολύνσεις.

Στο Κέντρο Υγείας Καλαμάτας με τον Δντη του Παν. Κατσαφάδο

Ο κ. Κατσαφάδος ενημέρωσε για τις αλλαγές στον φορέα και την σημερινή του υπόσταση και ότι πλέον εξυπηρετούνται όλοι οι πολίτες, ακόμα και ανασφάλιστοι. Γίνονται προσπάθειες ανανέωσης των τμημάτων και ζήτησε την στήριξη του Δήμου στα αιτήματα της μονάδας, καθώς και οργανωμένη αποκομιδή των απορριμμάτων και άχρηστων υλικών. Σχετικά με τις δομές ΤΟΜΥ, ο Δήμος μπορεί να συνεισφέρει σε κτιριακή υποδομή, διότι αυτά που παραχωρήθηκαν στο ανατολικό κέντρο είναι ακατάλληλα.

μοιραστειτε το:

Comments are closed.