Επικριτικός ο Π. Νίκας για την Περιφερειακή Αρχή στη Χώρα

0

Στα γενικά προβλήματα της Πελοποννήσου και στα ειδικά της περιοχής του τ. Δήμου Νέστορος (αρχαιολογικοί χώροι, λιμνοδεξαμενές, μουσείο, δρόμοι, κ.τ.λ.π.), αναφέρθηκε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας μιλώντας χθες, Σάββατο (6/4/19), σε συγκέντρωση στη Χώρα.

Ο Παναγιώτης Νίκας επέρριψε μεγάλες ευθύνες της Περιφέρειας «για την αποτυχία στη δακοκτονία, το “σκόρπισμα” των χρημάτων για ψηφοθηρία, την οικογενειοκρατία και την αδιαφάνεια, την αποτυχία στην απορρόφηση πόρων ΕΣΠΑ» και κάλεσε τον κόσμο συμπαραταχθεί μαζί του, σε αυτόν τον μεγάλο αγώνα που κάνει.

«Αυτός ο τόπος, που έχει μόνο πλεονεκτήματα, έχει μείνει στάσιμος σε όλους τους τομείς και εμείς με τη δική σας συναίνεση και με σκληρή δουλειά – όπως έχουμε αποδείξει στη μέχρι τώρα πορεία μας –  θα πάρουμε την πρωτοβουλία να φέρουμε τη Μεσσηνία και την Πελοπόννησο εκεί που της αξίζει», είπε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης.

Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΝΙΚΑ ΣΤΟ ΚΟΠΑΝΑΚΙ

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Π. Νίκας επισκέφθηκε σήμερα Κυριακή το Κοπανάκι. Αρχικά, συνομίλησε με τους κατοίκους στη μεγάλη «λαϊκή – αγορά» του Κοπανακίου και στις γεμάτες ταβέρνες και τα καφενεία και στη συνέχεια πραγματοποίησε στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου ανοικτή συνάντηση με τους κατοίκους της περιοχής.

Ο κ. Νίκας αναφέρθηκε στα θέματα και τα προβλήματα της Γεωργίας και της Κτηνοτροφίας, στη σημαντική επαναλειτουργία του σιδηροδρόμου, στην κατασκευή του αυτοκινητόδρομου «Καλό Νερό – Τσάκωνα», και μίλησε για «αποτυχίες του απερχόμενου Περιφερειάρχη σ’ όλα τα θέματα που διαχειρίστηκε τα τελευταία 9 χρόνια: ΕΣΠΑ, κατανομές, επιλογή έργων, παραγωγή έργων και αντιθέτως για «επιτυχίες και την έφεση του κ. Τατούλη στην οικογενειοκρατία, το ρουσφέτι και το λαϊκισμό».

«Στο Κοπανάκι, όπως και σε όλες τις υπόλοιπες περιοχές, τα προβλήματα και η διοικητική ανεπάρκεια καταδεικνύουν με έμφαση ότι η Πελοπόννησος αξίζει καλύτερα!», είπε ο κ. Νίκας.

μοιραστειτε το:

Comments are closed.