Επιθέσεις Τατούλη κατά το Περιφερειακό Συμβούλιο

0

Επιθέσεις κατά του περιφερειακού συμβούλου της “Λαϊκής Συσπείρωσης” Νικ. Γόντικα, σε μέσα ενημέρωσης «που κατασκευάζουν τεχνητή επικοινωνιακή επαφή με τους πολίτες», αλλά και στην πρ. Αντιπεριφερειάρχη Ελένη Παναγιωτοπούλου -χωρίς να την κατονομάζει- που παραιτήθηκε με την ανακοίνωση της υποψηφιότητας Νίκα και τη στήριξή του από τη Ν.Δ., εξαπέλυσε ο Περιφερειάρχης Π. Τατούλης, κατά τη διάρκεια της σημερινής (15 Νοεμβρίου 2018) συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου.

Ειδικότερα, κατά τη συνεδρίαση ο Περιφερειάρχης Π. Τατούλης απηύθυνε πρόκληση να εξεταστούν οι τραπεζικοί τους λογαριασμοί απέναντι στη συνεχιζόμενη συκοφαντική επίθεση -όπως είπε- που δέχεται από τον κ. Γόντικα με έωλες κατηγορίες.

«Περιμένω μέχρι αύριο απάντησή του αν δέχεται να ανοίξουν και να ελεγχθούν άμεσα και των δυο μας οι τραπεζικοί λογαριασμοί, ακόμα και της ευρύτερης οικογένειάς μου. Οι πολίτες ποτέ δεν ανέχθηκαν ρουφιάνους και συκοφάντες» ανέφερε ο κ. Τατούλης.

Πέτρος Τατούλης: Προδοσία για χρίσμα βουλευτή

Εξάλλου κατά την ίδια συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου ο κ. Τατούλης εξέφρασε τη βεβαιότητά του ότι «και σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση θα ενισχύσουν ακόμα περισσότερο την παράταξή μας» οι πολίτες προσθέτοντας πως «Ανεξάρτητοι απευθυνθήκαμε στους πολίτες το 2010 και το 2014. Ανεξάρτητοι θα απευθυνθούμε και το 2019 στους πολίτες».

Ο Περιφερειάρχης καταφέρθηκε και κατά μέσων ενημέρωσης λέγοντας: «Σε αυτή την ευθεία μας σχέση με τους πολίτες στηριζόμαστε και όχι σε εργολάβους μέσων μαζικής ενημέρωσης που κατασκευάζουν τεχνητή επικοινωνιακή επαφή με τους πολίτες».

Ακόμα ο κ. Τατούλης καταφέρθηκε κατά της Αντιπεριφερειάρχου Ελένης Παναγιωτοπούλου φωτογραφίζοντας την: «Υπήρξε πρόσωπο που τιμήθηκε ιδιαίτερα από την παράταξή μας και εγκατέλειψε όλα όσα υποστηρίζαμε από κοινού, προκειμένου να εξασφαλίσει το χρίσμα βουλευτικής υποψηφιότητας από πολιτικό κόμμα. Αυτό αποτελεί ντροπή για οποιαδήποτε πολιτική φιλοδοξία».

Ειδικότερα, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου σημείωσε ιδιαίτερα τη σχέση εμπιστοσύνης της παράταξης της πλειοψηφίας και της περιφερειακής αρχής με τους πολίτες, «η οποία αποτελεί την ειδοποιό μας διαφορά με την αντιπολίτευση. Πάντοτε μιλούσα και μιλάω με τους πολίτες, ιδιαίτερα δε με αυτούς που τα συστήματα και οι πολιτικές παρέες είχαν περιθωριοποιήσει. Η εμπιστοσύνη αυτών των ανιδιοτελών ανθρώπων αποτελεί διαχρονικά τη δύναμη των πολιτικών και των παρατάξεων. Σε αυτή την ευθεία μας σχέση με τους πολίτες στηριζόμαστε και όχι σε εργολάβους μέσων μαζικής ενημέρωσης που κατασκευάζουν τεχνητή επικοινωνιακή επαφή με τους πολίτες».

Συνεχίζοντας ο κ. Τατούλης ανέφερε ότι «είναι γεγονός ότι υπήρξαν περιπτώσεις που δείξαμε υπερβάλλουσα εμπιστοσύνη σε πρόσωπα που επιλέξαμε» εκφράζοντας παράλληλα την πεποίθησή του ότι «η κοινωνία θα διορθώσει αυτά τα λάθη και θα απορρίψει τα βαρίδια του 2014, όπως έκανε και με τα βαρίδια του 2010. Υπήρξε πρόσωπο που τιμήθηκε ιδιαίτερα από την παράταξή μας και εγκατέλειψε όλα όσα υποστηρίζαμε από κοινού, προκειμένου να εξασφαλίσει το χρίσμα βουλευτικής υποψηφιότητας από πολιτικό κόμμα. Αυτό αποτελεί ντροπή για οποιαδήποτε πολιτική φιλοδοξία».

μοιραστειτε το:

Comments are closed.