Επερώτηση Αντ. Μπούζα για το αεροδρόμιο Καλαμάτας

0

Επερώτηση για τις ενέργειες της Περιφερειακής Διοίκησης, ως προς τη στήριξη και προβολή του αεροδρομίου Καλαμάτας “Καπετάν Βασίλης Κωνσταντακόπουλος” και ποια τα ποσά που δαπανήθηκαν το 2020 και σε ποιες δράσεις, υπέβαλε προς τον Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου Εμμ.Σκαντζό, η Περιφερειακή Σύμβουλος Αντωνία Μπούζα.

Η επερώτηση της Αντωνίας Μπούζα έχει ως εξής:

«Στο πλαίσιο της δημοκρατικής διαδικασίας ελέγχου και επειδή επιμελώς αποφεύγεται από την Περιφερειακή Αρχή η ενημέρωση του Σώματος για πεπραγμένα και δράσεις τουρισμού το 2020 καθώς και για το σχεδιασμό της τουριστικής προβολής του 2021, ιδίως αυτήν την περίοδο της μεγάλης υγειονομικής κρίσης όπου  έχει υποστεί πρωτοφανή καθίζηση το τουριστικό μας προϊόν και κατ’ επέκταση ο δυναμικός κλάδος του τουρισμού, παρακαλώ:

– Όπως ενημερώσετε το Σώμα, ποίες οι ενέργειες της Περιφερειακής σας Διοίκησης, στη στήριξη και προβολή αμιγώς του αεροδρομίου Καλαμάτας «Καπετάν Βασίλης Κωνσταντακόπουλος» κύριας πύλης εισόδου του εισερχόμενου τουρισμού στην Πελοπόννησο και

– Ποία τα ποσά που δαπανήσατε το 2020 και σε ποίες δράσεις, για τον ίδιο λόγο, δηλ. τη στήριξη και προβολή του αεροδρομίου Καλαμάτας.

Προς ενημέρωση, το αεροδρόμιο Καλαμάτας “Καπετάν Βασίλης Κωνσταντακόπουλος”, είχε λάβει τον Απρίλιο του 2019, διεθνή διάκριση που αντιστοιχεί σε “εξαιρετικό έπαινο” στο πλαίσιο του Βραβείων Marketing “Routes Europe” 2019. Η διάκριση, αφορούσε στην αριστεία στο marketing, για την προώθηση του αεροδρομίου, που ανάγεται στα καθήκοντα της Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης».

μοιραστειτε το:

Comments are closed.