Επερωτήσεις για τις απευθείας αναθέσεις και τα 2 νοσοκομεία

0

Επερωτήσεις κατέθεσαν στον Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου Εμμ. Σκαντζό, ο Πέτρος Τατουλης, σχετικά με τις απευθείας αναθέσεις του Περιφερειάρχη Παν. Νίκα για τη ζωντανή μετάδοση – βιντεοσκόπηση των συνεδριάσεων του σώματος και η Περιφερειακή σύμβουλος της ίδιας παράταξης («Νέα Πελοπόννησος») Ντίνα Νικολάκου για τις πρωτοβουλίες της Περιφερειακής Αρχής για την επίλυση των προβλημάτων με τα προγραμματισμένα χειρουργεία στα Νοσοκομεία Καλαμάτας και Κυπαρισσίας.

Η ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΥ ΤΑΤΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ

Επερώτηση κατέθεσε ο Επικεφαλής της Παράταξης «Νέα Πελοπόννησος» Πέτρος Τατούλης, στον Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου σχετικά με τις απευθείας αναθέσεις από τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου που αφορούν στη ζωντανή μετάδοση και βιντεοσκόπηση των συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου.

Ο κ. Τατούλης ζητά να ενημερωθούν τα μέλη του Περιφερειακού Συμβουλίου για τις συγκεκριμένες συμβάσεις, τις συμβατικές υποχρεώσεις των αναδόχων εταιρειών, κάνοντας ειδική αναφορά στις δηλώσεις του κ. Νίκα στο Περιφερειακό Συμβούλιο, σχετικά με το συγκεκριμένο θέμα.

Η ΝΤΙΝΑ ΝΙΚΟΛΑΚΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΑ ΔΥΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

Η Περιφερειακή Σύμβουλος της Παράταξης «Νέα Πελοπόννησος» Ντίνα Νικολάκου, με δεδομένα τα πολλά προβλήματα που υπάρχουν στην λειτουργία των Νοσοκομείων Καλαμάτας και Κυπαρισσίας και κυρίως των προγραμματισμένων χειρουργείων στο Νοσοκομείο Καλαμάτας και την ανησυχία των πολιτών της Μεσσηνίας και των όμορων περιοχών, ερωτά την Περιφερειακή Αρχή, τι πρωτοβουλίες έχει αναλάβει μέχρι σήμερα για την ανατροπή της υφιστάμενης κατάστασης;

μοιραστειτε το:

Comments are closed.