Επαγγελματίες, απόστρατοι, αθλητές και… ρομποτικοί στον Δήμαρχο

0

Σειρά συναντήσεων είχε χθες και σήμερα (16 και 17 Ιανουαρίου) ο δήμαρχος Καλαμάτας Θαν. Βασιλόπουλος, στο γραφείο του στο Δημαρχείο.

Συγκεκριμένα, συνάντηση με το Δήμαρχο Καλαμάτας Θανάση Βασιλόπουλο είχαν σήμερα Παρασκευή, επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στην οδό Υπαπαντής. Κατά τη συνάντηση εκφράστηκαν στο Δήμαρχο προβληματισμοί τους σχετικά με ζητήματα καθημερινότητας στην περιοχή, ενώ παρουσίασαν και προτάσεις βελτίωσης.

Ο Δήμαρχος αναφέρθηκε στο ΣΒΑΚ και τους ενημέρωσε για την επικείμενη ανάπλαση που αναμένεται να αναβαθμίσει την ιστορική πλατεία καθώς και την ευρύτερη περιοχή.

Η ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΖΗΤΑ ΣΤΕΓΗ

Από τη συνάντηση του δημάρχου Καλαμάτας Θ. Βασιλόπουλου εκπροσώπους της Ένωσης Αποστράτων Λιμενικού Σώματος Νοτίου Πελοποννήσου

Επίσκεψη πραγματοποίησαν σήμερα εκπρόσωποι της Ένωσης Αποστράτων Λιμενικού Σώματος Νοτίου Πελοποννήσου στον Δήμαρχο Καλαμάτας Θανάση Βασιλόπουλο. Τα μέλη του ΔΣ μαζί με την Πρόεδρο Άννα Πανταζή συζήτησαν αρκετή ώρα με το Δήμαρχο, ενώ -μεταξύ άλλων- του έθεσαν το αίτημα τους για στέγαση της Ένωσης σε χώρο του Δήμου Καλαμάτας.

Ο Δήμαρχος τους διαβεβαίωσε πως θα γίνουν προσπάθειες ώστε άμεσα το αίτημά τους να δρομολογηθεί.

ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΙΠΠΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ

Από τη συνάντηση του δημάρχου Καλαμάτας Θ. Βασιλόπουλου με την αθλητές των Special Olympics του τμήματος θεραπευτικής ιππασίας του Ιππικού Ομίλου Καλαμάτας

Τον Δήμαρχο Καλαμάτας Θανάση Βασιλόπουλο, επισκέφθηκαν σήμερα στο γραφείο του, οι αθλητές του Ιππικού Ομίλου Καλαμάτας Ευσταθία Αποστολοπούλου, Ανέστης Μαραντίδης, Κωνσταντίνος Γεωργακάς και Γιάννης Κατσόγιαννης που απέσπασαν τη δεύτερη και τρίτη θέση στους Πανελλήνιους Ιππικούς αγώνες, οι οποίοι έλαβαν χώρα στο Μαρκόπουλο Αττικής τον περασμένο Δεκέμβριο.

Οι αθλητές των Special Olympics του τμήματος θεραπευτικής ιππασίας του Ιππικού Ομίλου Καλαμάτας ευχαρίστησαν επίσης το Δήμαρχο για την συνδρομή του Δήμου στη μετακίνηση τους στους αγώνες.

Ο Δήμαρχος συνεχάρη τους αθλητές, ενώ μετά από συζήτηση με την κα Στεφανία Σπυροπούλου, υπεύθυνη του τμήματος Ιππασίας του Ιππικού Ομίλου Καλαμάτας, υπήρξε δέσμευση πως ο Δήμος θα βοηθήσει ώστε οι επόμενοι Πανελλήνιοι Αγώνες Special Olympics Ιππασίας να πραγματοποιηθούν στην Καλαμάτα. 

Η «ΧΑΛΚΙΝΗ» ΟΜΑΔΑ ΡΟΜΠΟΤΙΚΗΣ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ

Από τη συνάντηση του δημάρχου Καλαμάτας Θ. Βασιλόπουλου με την ομάδα ρομποτικής bitbot, της bitLab Πληροφορικής, που κατέκτησε την 2η θέση και το αργυρό μετάλλιο στην παγκόσμια Ολυμπιάδα Ρομποτικής WRO, στην κατηγορία ρομποτικού ποδοσφαίρου

Η ομάδα ρομποτικής bitbot, της bitLab Πληροφορικής, που κατέκτησε την 2η θέση και το αργυρό μετάλλιο στην παγκόσμια Ολυμπιάδα Ρομποτικής WRO, στην κατηγορία ρομποτικού ποδοσφαίρου επισκέφτηκε χθες, Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2020 το Δήμαρχο Καλαμάτας Θανάση Βασιλόπουλο. Τα μέλη της ομάδας συζήτησαν για αρκετή ώρα με το Δήμαρχο ενώ του παρουσίασαν και τη νικητήρια δημιουργία τους.

Οι μαθητές της bitLab Πληροφορικής είναι οι: Γιώργος Μπάκας, Νίκος Γιαννόπουλος, Κωνσταντής Καργάκος και Δημήτρης Κουτσιούκος.

Ο Δήμαρχος ευχήθηκε καλή πρόοδο και πάντα επιτυχίες στους μαθητές και σημείωσε πως μέσα από την εκπαιδευτική ρομποτική, η οποία έχει μπει τα τελευταία χρόνια δυναμικά στη ζωή μας, τα παιδιά έχουν πολλαπλά οφέλη. Συνεχάρη δε, και τον καθηγητή τους Λεωνίδα Φίλο, με τον οποίο είχε μια εκτενή συζήτηση για τεχνολογικά θέματα.

μοιραστειτε το:

Comments are closed.