Η Μαρία Οικονομάκου στον Μητροπολίτη Μεσσηνίας

0
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ – ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ

H υποψήφια δήμαρχος Καλαμάτας Μαρία Οικονομάκου επισκέφθηκε την Παρασκευή 5 Απριλίου τον Μητροπολίτη Μεσσηνίας κ.κ. Χρυσόστομο, συνοδευόμενη από υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού της «Καλαμάτα Ξεκινάμε».

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, τονίστηκε η ανάγκη για συνεχή συνεργασία Δήμου και Εκκλησίας. Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης ευχήθηκε έναν καλό και τίμιο αγώνα, καλή επιτυχία και την επόμενη μέρα των εκλογών, να τιμήσουμε επάξια τους δημότες που εκπροσωπούμε.

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΣΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

Στη συνέχεια, ο συνδυασμός πραγματοποίησε συνάντηση με τους επαγγελματίες αλλά και τους κατοίκους της περιοχής του Ιστορικού Κέντρου. Ζητήματα όπως η καθαριότητα, η προσβασιμότητα, ο επαρκής φωτισμός και αναμόρφωση της εν λόγω περιοχής θεωρούνται επιτακτική ανάγκη.

Η στόχευση προς την αναβίωση της εμπορικής ανάπτυξης του Ιστορικού Κέντρου δεν μπορεί να παραμένει μια προεκλογική δέσμευση αλλά μια ξεκάθαρη προτεραιότητα.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ

«Μετά από έκκληση του Γενικού Νοσοκομείου Καλαμάτας σχετικά με την έλλειψη αίματος, οι άνθρωποι του συνδυασμού μας ανταποκρίθηκαν δίνοντας το παρόν», αναφέρεται σε ανακοίνωση του συνδυασμού «Καλαμάτα Ξεκινάμε», στην οποία προστίθεται: «Θα θέλαμε και εμείς, ως συνδυασμός, να ζητήσουμε με τη σειρά μας από τους δημότες να ανταποκριθούν στο κάλεσμα και να συμμετάσχουν στην αιμοδοσία, να ενημερωθούν για το σημαντικό της ρόλο και τέλος την αξία αυτής της προφοράς».

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΟΥ

Ένα ευχαριστώ δεν μπορεί να περιγράψει όλα αυτά που νιώσαμε κατά τη διάρκεια των εγκαινίων του γραφείου μας. Η αγάπη σας, η στήριξη σας, ο λόγος σας, η πίστη σας, αλλά και οι ευχές σας, είναι τα δικά μας εφόδια στο δρόμο για την επόμενη μέρα του δήμου μας.
Καλαμάτα… Ξεκινήσαμε!
Σας ευχαριστούμε από καρδιάς!
Μαρία Οικονομάκου
Υποψήφια Δήμαρχος Καλαμάτας

μοιραστειτε το:

Comments are closed.