Επίσκεψη και ομιλία Παν. Νίκα σήμερα στο Πεταλίδι

0
ΣΤΟ ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ ΒΡΕΘΗΚΕ ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ

Στο Πεταλίδι θα βρίσκεται σήμερα, Παρασκευή 22/03, στις 7 το απόγευμα, ο Δήμαρχος Καλαμάτας και υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας προκειμένου να πραγματοποιήσει στο κτίριο ΚΕΠ (πρώην παλιό Δημαρχείο), ανοικτή συνάντηση – συζήτηση με τους κατοίκους της περιοχής, για θέματα που αφορούν στο Πεταλίδι, τη Μεσσηνία και την Πελοπόννησο! 

Εξάλλου, το Διαβολίτσι, επισκέφθηκε χθες (21/3/19) το βράδυ ο Δήμαρχος Καλαμάτας και υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, ο οποίος μίλησε σε συγκέντρωση πολιτών της περιοχής.

Ο Κ. Νίκας μίλησε για εγκατάλειψη της ελληνικής περιφέρειας, μετανάστευση, κλείσιμο των σχολείων, απουσία κάθε σοβαρού έργου από την περιφέρεια, που να στηρίζει την παραγωγή και την ανάπτυξη.

Στην ομιλία του ο υποψήφιος Περιφερειάρχης έκανε λόγο επίσης, για αναγκαιότητα κατασκευής λιμνοδεξαμενών, βελτίωσης του επαρχιακού οδικού δικτύου, στήριξης των προϊόντων της περιοχής, προβολή της ιστορίας, της προσφοράς και των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της.

Ο υποψήφιος με τον Π. Νίκα, Γιάννης Ηλιόπουλος, αντιδήμαρχος Οιχαλίας και πρ. Αστυνομικός Διευθυντής Μεσσηνίας, στην εκδήλωση στο Διαβολίτσι
μοιραστειτε το:

Comments are closed.