Επέστρεψε στην αντιδημαρχία Οιχαλίας ο Β. Σακκάς

0

Ο Δήμαρχος Οιχαλίας, Αριστείδης Σταθόπουλος δεν έκανε αποδεκτή την παραίτηση του Δημοτικού Συμβούλου Βασίλη Σακκά από την θέση του Αντιδημάρχου, καθώς όπως αναφέρει στην επιστολή του προς τον κ. Σακκά εξέλιπαν οι λόγοι παραίτησής του που ήταν η καταψήφιση του προϋπολογισμού 2019, καθότι ο προϋπολογισμός ψηφίστηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο. Μετά την εξέλιξη αυτή ο κ. Σακκάς αποδέχθηκε και επιστρέφει στα καθήκοντα του Αντιδημάρχου με τις αρμοδιότητες που του είχαν ανατεθεί.

Στο μεταξύ, κατά τη συνεδρίαση της 27/02/2019 του Δημοτικού Συμβουλίου Οιχαλίας πάρθηκαν οι ακόλουθες αποφάσεις όσον αφορά έργα για το Δήμο:

Ψηφίστηκε πρόταση για τη δημιουργία αθλητικών έργων όπως: Επισκευή της κερκίδας στο Δημοτικό γήπεδο Μελιγαλά με παράλληλη δημιουργία χώρου γυμναστηρίου κάτω από την κερκίδα.

Επίσης, η δημιουργία γηπέδου ποδοσφαίρου διαστάσεων 64Χ100, με συνθετικό χλοοτάπητα στο Δημοτικό χώρο πλησίον του Σταδίου, με παράλληλη μεταφορά της εξέδρας 300 θέσεων που βρίσκεται τώρα στο Δημοτικό Στάδιο. Επίσης κατασκευή κουλουάρ 4 θέσεων στο γήπεδο Δωρίου. (Πρόγραμμα Φιλόδημος ΙΙ)

Υπενθυμίζεται ότι έχει υποβληθεί μελέτη για κατασκευή αποδυτηρίων στο γήπεδο Διαβολιτσίου για χρηματοδότηση από το πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων.

Το Δημοτικό Συμβούλιο έκανε ακόμα δεκτό αίτημα ένταξης του έργου «Αντικατάσταση καταθλιπτικού αγωγού ποσού 2.076.612,90 ευρώ από Άγιο Φλώρο έως δεξαμενή Τ.Κ Μελιγαλά και αγωγών ύδρευσης στις Τ.Κ Διαβολιτσίου, Μίλα και Σκάλας Δήμου Οιχαλίας» στο πρόγραμμα “ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ Ι”.

μοιραστειτε το:

Comments are closed.