Εξιχνιάστηκε η υπόθεση κλοπής στα ΕΛ.ΤΑ Μεσσήνης

0

Εξιχνιάστηκε, η υπόθεση κλοπής του υποκαταστήματος των ΕΛ.ΤΑ Μεσσήνης καθώς και τριών ακόμα περιπτώσεων κλοπών, υποκαταστήματος των ΕΛ.ΤΑ Μεσσήνης, καταστήματος και οχημάτων, που είχαν γίνει από  28.1.2020 έως και 8.2.2020 στη Μεσσήνη. Υποθέσεις για τις οποίες κατηγορούνται δύο άτομα, ενώ η δικογραφία περιλαμβάνει δύο ακόμη άγνωστους δράστες.
Εξάλλου, δύο άτομα συνελήφθησαν για κλοπή στην περιοχή της Καλαμάτας, ένα άτομο για ναρκωτικά και ένα ακόμα για καταδικαστικό έγγραφο.

Συγκεκριμένα:

  • Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από αστυνομική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, τέσσερις περιπτώσεις κλοπών, υποκαταστήματος των ΕΛ.ΤΑ Μεσσήνης, καταστήματος, οχημάτων, που είχαν γίνει κατά το χρονικό διάστημα από  28.1.2020 έως και 8.2.2020 στη Μεσσήνη. Επιπλέον, κατασχέθηκε όχημα ως μέσο τέλεσης αξιόποινων πράξεων. Για τις υποθέσεις αυτές, σχηματίσθηκαν δικογραφίες σε βάρος δύο ημεδαπών, ηλικίας 28 και 29 ετών, ενώ αυτές περιλαμβάνουν και άγνωστους συνεργούς τους.
  • Συνελήφθη χθες (24.2.2020) το πρωί, στην Καλαμάτα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας, 42χρονος ημεδαπός, γιατί προχθές (23.2.2020) το απόγευμα, στη μεσσηνιακή πρωτεύουσα, διέρρηξε όχημα ημεδαπής και αφαίρεσε χρήματα, τα οποία βρέθηκαν και της αποδόθηκαν.
  • Συνελήφθη χθες (24.2.2020) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Καλαμάτας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Μεσσηνίας, 44χρονος ημεδαπός, γιατί προχθές (23.2.2020) το μεσημέρι, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Καλαμάτας Μεσσηνίας, διέρρηξε οικία ημεδαπού και αφαίρεσε ένα ρολόι χειρός, το οποίο βρέθηκε και του αποδόθηκε.
  • Συνελήφθη χθες (24.2.2020) το πρωί, στην Καλαμάτα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας, ένας 39χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε.
  • Συνελήφθη χθες (24.2.2020) το πρωί, στην Καλαμάτα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας, ένας 68χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Καλαμάτας, για ναρκωτικά.
μοιραστειτε το:

Comments are closed.