Εξιχνιάστηκαν 5 διαρρήξεις στην περιοχή της Καλαμάτας

0

Εξιχνιάστηκαν, πέντε περιπτώσεις κλοπών- και αποπειρών κλοπών σε σπίτια, στην Καλαμάτα και σε τοπική κοινότητα του Δήμου. Για τις υποθέσεις αυτές, κατηγορείται 19χρονος ημεδαπός, και άγνωστοι συνεργοί του.

Ειδικότερα, μετά από διερεύνηση αξιολόγηση και αξιοποίηση των στοιχείων των συγκεκριμένων υποθέσεων, από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας,, προέκυψε ότι ο ανωτέρω, μαζί με άγνωστους συνεργούς του, το χρονικό διάστημα από την 1 και τις 13.5.2020, στην Καλαμάτα και σε τοπική κοινότητα του Δήμου Καλαμάτας, διέπραξαν συνολικά τρείς κλοπές – διαρρήξεις σε σπίτια ημεδαπών, αφαιρώντας χρήματα, κοσμήματα και προσωπικά έγγραφα, καθώς και δύο απόπειρες κλοπές σε σπίτια.

Επιπλέον, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Καλαμάτας, βρέθηκε και κατασχέθηκε δίκυκλη μοτοσικλέτα, ιδιοκτησίας του 19χρονου, ο οποίος είχε παραποιήσει την πινακίδα κυκλοφορίας της, με σκοπό να παραπλανήσει τις αρχές, την οποία εγκατέλειψε κατά τη διαφυγή του, κοντά σε σπίτι που είχε διαρρήξει προηγουμένως.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του του 19χρονου για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής και πλαστογραφία, η οποία περιλαμβάνει και άγνωστους συνεργούς του, θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας. Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο συνεχίζονται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής του 19χρονου σε διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων, καθώς και την ταυτοποίηση των αγνώστων συνεργών του.

μοιραστειτε το:

Comments are closed.