Εξιχνιάστηκαν 4 κλοπές στην Καλαμάτα με 3 συλλήψεις

0

Εξιχνιάστηκαν 4 περιπτώσεις κλοπών και απόπειρα κλοπής στην Καλαμάτα και σε τοπική κοινότητα του Δήμου Καλαμάτας, υποθέσεις για τις οποίες συνελήφθησαν τις πρώτες πρωινές ώρες χθες (1.12.2019), 3 άτομα, ηλικίας 39, 37 και 21 ετών.

Ειδικότερα, χθες (1.12.2019) και πρώτες πρωινές ώρες, στην Καλαμάτα, οι 3 προαναφερόμενοι δράστες διέρρηξαν επιχείρηση ημεδαπού και αφαίρεσαν χάλκινα αντικείμενα.

Μετά από άμεση κινητοποίηση αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας εντόπισαν τους 3 δράστες και τους συνέλαβαν, ενώ τα αφαιρεθέντα αντικείμενα βρέθηκαν και θα αποδοθούν στον ιδιοκτήτη τους.

Από την μέχρι στιγμής έρευνα, προέκυψε ότι οι συγκεκριμένοι δράστες, από τις 23.10.2019 έως και χθες (1.12.2019), στην Καλαμάτα και σε τοπική κοινότητα του Δήμου Καλαμάτας, διέπραξαν συνολικά 2 κλοπές – διαρρήξεις σε επιχείρηση και αγροικία, απ’ όπου αφαίρεσαν συνολικά ηλεκτρικά εργαλεία, χάλκινα αντικείμενα κ.α. καθώς και μία απόπειρα κλοπής σε επιχείρηση.

Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία, χρήματα και κινητό τηλέφωνο, ενώ κατασχέθηκε και ένα όχημα, ως μέσο τέλεσης αξιόποινων πράξεων.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας. Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, συνεχίζονται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καλαμάτας, για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής τους σε διάπραξη και άλλων παρόμοιων αδικημάτων.

μοιραστειτε το:

Comments are closed.