Εξιχνιάστηκαν 3 διαρρήξεις οχημάτων στην Καρδαμύλη

0

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Δυτικής Μάνης, τρεις κλοπές – διαρρήξεων σε οχήματα, στην Καρδαμύλη και σε τοπική κοινότητα του Δήμου Δυτικής Μάνης, για τις οποίες κατηγορείται ένας 34χρονος αλλοδαπός. Η συνολική αξία των κλοπιμαίων ανέρχονται σε 13.000 ευρώ.

Ειδικότερα, μετά από διερεύνηση, από το Αστυνομικό Τμήμα Δυτικής Μάνης και αξιολόγηση και αξιοποίηση των στοιχείων, προέκυψε ότι ο 34χρονος στις 9.8.2015, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Δυτικής Μάνης, διέπραξε μία περίπτωση κλοπής- διάρρηξης σε όχημα ημεδαπής, ενώ στις 12.8.2015 στην Καρδαμύλη και σε τοπική κοινότητα του Δήμου Δυτικής Μάνης, διέπραξε ακόμη δύο περιπτώσεις κλοπών- διαρρήξεων σε οχήματα ημεδαπών.

Από την προαναφερόμενη εγκληματική του δράση είχε αφαιρέσει χρήματα, κοσμήματα, ηλεκτρονικές συσκευές κ.ά., που η συνολική τους αξία ξεπερνά τις 13.000 ευρώ σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες τους.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του 34χρονου, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής, θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, διενεργούνται από το Αστυνομικό Τμήμα Δυτικής Μάνης.

μοιραστειτε το:

Comments are closed.