Εξιχνιάστηκαν κλοπές σπιτιών στη Δυτική Μάνη

0

Εξιχνιάστηκαν, έξι κλοπές και απόπειρες κλοπών σε σπίτια, σε τοπικές κοινότητες του Δήμου Δυτικής Μάνης, αφαιρώντας μεταξύ άλλων χρήματα, χρυσαφικά. Για τις υποθέσεις αυτές, κατηγορούνται 3 ημεδαποί, ηλικίας 24, 25 και 28 ετών, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών και αποπειρών κλοπών, ενώ η δικογραφία περιλαμβάνει ακόμη δύο ημεδαπούς, ηλικίας 25 και 34 ετών, για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της αστυνομικής διερεύνησης, που διεξήχθη από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας, σε συνεργασία με το Αστυνομικό Τμήμα Δυτικής Μάνης και μετά από αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, προέκυψε ότι οι προαναφερόμενοι, κατά το χρονικό διάστημα από την 29.12.2019 έως και την 22.1.2020, διέπραξαν συνολικά 4 κλοπές – διαρρήξεις σε σπίτια σε τοπικές κοινότητες του Δήμου Δυτικής Μάνης Μεσσηνίας, αφαιρώντας μεταξύ άλλων χρήματα, χρυσαφικά και κινητό τηλέφωνο και 2 περιπτώσεις αποπειρών κλοπών σε οικίες.

Στο πλαίσιο διερεύνησης της ίδιας υπόθεσης προέκυψε ότι ο 25χρονος και ο 34χρονος είχαν στην κατοχή τους διαδοχικά κινητό τηλέφωνο, το οποίο όπως προέκυψε είχε αφαιρεθεί από τις προαναφερόμενες οικίες.

Η δικογραφία θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο συνεχίζονται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής τους σε διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.

μοιραστειτε το:

Comments are closed.