Εξιχνιάστηκαν κλοπές σε δύο οχήματα στη Μεσσηνία

0

Εξιχνιάστηκαν δύο περιπτώσεις κλοπής σε οχήματα, που είχαν γίνει στις 14.3.2020 στη Μεσσήνη και σε τοπική κοινότητα του Δήμου Πύλου- Νέστορος, ενώ συνελήφθη ένας αλλοδαπός στην Καλαμάτα γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε σχετικό ένταλμα.

Ειδικότερα:

  • Εξιχνιάστηκε, ύστερα από αστυνομική έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Μεσσήνης, μία περίπτωση κλοπής οχήματος ημεδαπού, που είχε γίνει στις 14.3.2020 στη Μεσσήνη. Για την υπόθεση αυτή, σχηματίσθηκε δικογραφία, σε βάρος ημεδαπού, για κλοπή τροχοφόρου, ενώ το όχημα βρέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του.
  • Εξιχνιάστηκε, ύστερα από αστυνομική έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Πύλου-Νέστορος, μία περίπτωση κλοπής σε όχημα, που είχε γίνει στις 14.3.2020 σε τοπική κοινότητα του Δήμου Πύλου- Νέστορος. Για την υπόθεση αυτή, σχηματίσθηκε δικογραφία, σε βάρος δύο ημεδαπών, για κλοπή.
  • Συνελήφθη χθες (15.3.2020) το βράδυ, στην Καλαμάτα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας αλλοδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Καλαμάτας, για κλοπή.
μοιραστειτε το:

Comments are closed.