Εντολή διακοπής λειτουργίας πυρηνελαιουργείων αν…

0
ΣΥΣΚΕΨΗ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΥΠΟ ΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΠΑΝ. ΝΙΚΑ

«Δόθηκε εντολή για προσωρινή διακοπή λειτουργίας των μονάδων που δεν συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των υπηρεσιών» ανέφερε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας στην ευρεία σύσκεψη που έγινε σήμερα Τρίτη (8/10/19), στην Τρίπολη, σχετικά με το θέμα των πυρηνελαιουργείων και πρόσθεσε πως «η διακοπή θα γίνει οριστική κατά τα προβλεπόμενα από το νόμο, αν δεν γίνουν οι διορθώσεις που υποδείχθηκαν», διαμηνύοντας ότι «προέχει η υγεία των πολιτών».

Η σύσκεψη πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή υπηρεσιακών παραγόντων από τις Διευθύνσεις Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος και των 5 νομών της Περιφέρειας, αλλά και από την κεντρική της υπηρεσία.

Σύμφωνα με την εκτίμηση που διατυπώθηκε στην σύσκεψη, όσον αφορά την λειτουργία των πυρηνελαιουργείων, η Μεσσηνία είναι η περιοχή όπου διαπιστώνονται σημαντικά προβλήματα. Χωρίς ιδιαίτερη ένταση είναι τα προβλήματα στη Λακωνία, ενώ στην Αργολίδα είναι μικρά.

«Δόθηκε εντολή για προσωρινή διακοπή λειτουργίας των μονάδων που δεν συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των υπηρεσιών. Η διακοπή θα γίνει οριστική κατά τα προβλεπόμενα από το νόμο, αν δεν γίνουν οι διορθώσεις που υποδείχθηκαν» τόνισε ο περιφερειάρχης, προσθέτοντας ότι «η οδηγία που δόθηκε στους υπαλλήλους είναι “πιστή εφαρμογή του νόμου, χωρίς καμία παρέκλιση”. Προέχει η υγεία των πολιτών. Θα είναι προσωπικά υπεύθυνοι αν αφήσουν την κατάσταση να εξελιχθεί παρά τον νόμο» κατέληξε ο Π. Νίκας.

μοιραστειτε το:

Comments are closed.