Ενοικιάζονται “Αχίλλειο” και “Τουριστικό Ταϋγέτου”

0

Η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Καλαμάτας που συνεδρίασε σήμερα Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2018 ενέκρινε μεταξύ άλλων τους όρους των δημοπρασιών για την διενέργεια πλειοδοτικών δημοπρασιών για την εκμίσθωση του δημοτικού ακινήτου «Αχίλλειον» και του «Τουριστικού Ταϋγέτου».

 

touristiko taygetou-1

Ακόμα ενέκρινε το πρακτικό της επιτροπής διενέργειας διαγωνισμού για την ανακαίνιση των χώρων υγιεινής (“WC”) του Δημοτικού Σταδίου Καλαμάτας.

Συγκεκριμένα η Οικονομική επιτροπή ενέκρινε:

  • Την τροποποίηση των όρων πλειοδοτικής δημοπρασίας για την εκμίσθωση με σκοπό την πλήρη επισκευή – ανακαίνιση και αξιοποίηση του δημοτικού ακινήτου «Αχίλλειον». Η διάρκεια της σύμβασης καθορίζεται σε 25 έτη, με ελάχιστη πρώτη προσφορά είναι το ποσό των 2.400 ευρώ το μήνα.
  • Την κατάρτιση των όρων φανερής πλειοδοτικής δημοπρασίας για την εκμίσθωση του δημοτικού ακινήτου «Ξενώνας Τουριστικού Ταϋγέτου», όσον αφορά στην εκμίσθωσή του για 30 έτη, με ελάχιστο όριο πρώτης προσφοράς το ποσό των 1.000 ευρώ το μήνα.

Και στις δύο περιπτώσεις, για την περίοδο των τριών πρώτων ετών δίδεται η δυνατότητα αναβολής της καταβολής των μισθωμάτων και αυτά θα καταβάλλονται στην επόμενη τριετία. Ο μισθωτής θα προβεί στις αναγκαίες επισκευές κατόπιν εγκρίσεως αρμοδίως της μελέτης που οφείλει να συντάξει.

ethniko stadio-1

Ακόμα ενέκρινε το πρακτικό της επιτροπής διενέργειας συνοπτικού διαγωνισμού για την εκτέλεση του έργου «Ανακαίνιση χώρων υγιεινής “WC” Δημοτικού Σταδίου Καλαμάτας». Προσωρινός ανάδοχος ανεδείχθη η εταιρεία Ικτίνος ΑΕ, που προσέφερε έκπτωση 48,49% επί προϋπολογισμού 74.335 € με το ΦΠΑ. Ο Δήμος Καλαμάτας συνέταξε τη μελέτη για το έργο αυτό και η χρηματοδότηση προέρχεται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων σε συνέχεια υπογραφής προγραμματικής σύμβασης από τον Υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη και το Δήμαρχο. Θα ανακαινισθούν εκ βάθρων οι χώροι υγιεινής, που μεταξύ άλλων περιλαμβάνουν 12 WC για το κοινό και 2 για ΑμεΑ. Φορέας υλοποίησης του έργου είναι ο Δήμος Καλαμάτας.

μοιραστειτε το:

Comments are closed.