Ενημερωτική e-ημερίδα για στήριξη νεοφυών επιχειρήσεων

0

Ενημερωτική e-ημερίδα με θέμα την παρουσίαση της δράσης «Στήριξη νεοφυών επιχειρήσεων Εθνικού Μητρώου “Elevate Greece” εν μέσω πανδημίας COVID-19», που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 12 Απριλίου 2021, στις 6 το απόγευμα, διοργανώνει τo Περιφερειακό Επιμελητηριακό Συμβούλιο Πελοποννήσου (ΠΕΣΠ), σε συνεργασία με το Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων

Κύριος ομιλητής θα είναι ο Υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Χρίστος Δήμας ενώ την δράση θα παρουσιάσουν ο Διευθυντής του Γραφείου του Υφυπουργού, κ. Μιχάλης Δρίτσας και ο CEO Mantis BI, Χρήστος Νικολούδης.

Σκοπός της ημερίδας είναι να ενημερώσει για την δράση που στοχεύει στην ενίσχυση νεοφυών επιχειρήσεων ενταγμένων στο Εθνικό Μητρώο Νεοφυών Επιχειρήσεων “Elevate Greece” με τη μορφή μη επιστρεπτέας επιχορήγησης ως κεφάλαιο κίνησης για την κάλυψη εξόδων τους και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) της Ευρωπαϊκής Ένωσης και από εθνικούς πόρους.

Δικαιούχοι της δράσης αυτής είναι ΜμΕ επιχειρήσεις, εγγεγραμμένες στο Εθνικό Μητρώο Νεοφυών Επιχειρήσεων “Elevate Greece” ενώ επιδοτούνται σχέδια από 5.000 έως 100.000 € με το ποσό επιχορήγησης να είναι τουλάχιστον 50% των εξόδων του 2019.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας zoom και είναι δωρεάν.
Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν, θα πρέπει να κάνουν την εγγραφή τους μέσω του συνδέσμου: https://forms.gle/PRb87f5pzF42oPzJA.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλέσετε στο  27410 24464 (933, 924).

μοιραστειτε το:

Comments are closed.