Ενημέρωση στην Καλλιρρόη για τη μονάδα σκουπιδιών

0

Ενημερωτική συνάντηση διοργανώνουν για την Κυριακή (19/5/19) επιτροπές αγώνα της Καλλιρρόης σχετικά με την εξέλιξη του θέματος εγκατάστασης μονάδας επεξεργασίας απορριμμάτων στην περιοχή.

Η σχετική πρόσκληση από την Συντονιστική Επιτροπή των Συλλόγων Χωριών του Δήμου Οιχαλίας, την Επιτροπή Αγώνα των Κατοίκων της Καλλιρρόης & των Όμορων Χωριών και τη Σουηδική Κοινότητα “Ελαιωνας” της Καλλιρρόης, γίνεται προς:

«Τους Δημότες του τοπικού Διαμερίσματος Καλλιρρόης καθώς και τους Δημότες του Δήμου Οιχαλίας την Κυριακή 19 Μαΐου 2019 και ώρα 11:00 π.μ. στο χώρο του γραφείου του τοπικού διαμερίσματος, σε συνάντηση με σκοπό  να υπάρξει ενημέρωση:

  1. Για την όλη μέχρι σήμερα εξέλιξη του σοβαρού προβλήματος που δημιουργείται από την προτεινόμενη εγκατάσταση σκουπιδοεργοστασίου στην θέση “ΟΝΙ” της Καλλιρρόης.
  2. Για τις τελευταίες αλλαγές της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων και τις εξελίξεις που δημιουργούνται μετά την πρόταση τροποποίησης της Απόφασης έγκρισης περιβαλλοντικών όρων (ΑΕΠΟ) του έργου “Ολοκληρωμένη Διαχείριση Απορριμμάτων Περιφέρειας Πελοποννήσου με ΣΔΙΤ και φορέα υλοποίησης την Περιφέρεια Πελοποννήσου”.

Η παρουσία και η ενημέρωση των Δημοτών κρίνεται απαραίτητη επειδή το θέμα είναι πολύ σοβαρό».

μοιραστειτε το:

Comments are closed.