Ενημέρωση για την λίπανση και το κλάδεμα της ελιάς

0
ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ «Ο ΔΑΡΑΣ» ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Εκδήλωση με αφορμή τη νέα ελαιοκομική περίοδο διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Ο ΔΑΡΑΣ», σε συνεργασία με την Ένωση Μεσσηνίας, στις 11 Νοεμβρίου 2019. Η εκδήλωση, που αφορούσε την λίπανση της ελιάς, πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Σχολείο του Δάρα, το οποίο ο πολιτιστικός σύλλογος έχει διαμορφώσει εδώ και καιρό σε έναν φιλόξενο και ιδανικό χώρο για εκδηλώσεις.

Στην κατάμεστη αίθουσα που πραγματοποιήθηκε η ενημερωτική αυτή εκδήλωση ο γεωπόνος της «Άλφα Γεωργικά Εφόδια» και συνεργάτης της Ένωσης Μεσσηνίας Γιάννης Κορωναίος και ο γεωπόνος της Ένωσης από το Πρατήριο Μεσσήνης Γιώργος Μαρκόπουλος πρόσφεραν πλήρη επιστημονική ενημέρωση τόσο για την σωστή λίπανση της ελιάς όσο και για το σωστό κλάδεμα, την σωστή αντιμετώπιση ζιζανίων, γλοιοσπόριου, δάκου κ.τ.λ.

Από την εκδήλωση για την σωστή λίπανση της ελιάς όσο και για το σωστό κλάδεμα που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Ο ΔΑΡΑΣ» σε συνεργασία με την Ένωση Μεσσηνίας

Παρευρέθηκαν Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Μεσσήνης και δημοτικός σύμβουλος Γιάννης Λάσκαρης, ο πρόεδρος της κοινότητας Δάρα Σταύρος Βέλμαχος, ο πρόεδρος της κοινότητας Δροσιάς Γιώργος Γιαννόπουλος, ο πρόεδρος του Συνεταιριστικού ελαιοτριβείου Χρήστος Μπαρούτος. Από την Ένωση Μεσσηνίας η Διοικητική Σύμβουλος και μέλος του συλλόγου Δήμητρα Πολίτη που είχε και την πρωτοβουλία της εκδήλωσης, ο Γεν. Γραμματέας του Δ.Σ. του Συνδέσμου Αγροτικών Συνεταιριστικών Οργανώσεων και Επιχειρήσεων Ελλάδος Γιώργος Κατσούλης, ο Αν. Γεν. Διευθυντή Γιάννης Πάζιος, ο Διευθυντής Οικονομικών Υπηρεσιών Νικόλαος Ποδοχωρίτης, η Υποδιευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού Φωτεινή Νικολοπούλου, τα στελέχη του Υποκαταστήματος στην Μεσσήνη Λίλα Λουκαρέα και Αντώνης Χριστόπουλος, καθώς και ο Γεωπόνος του Πρατηρίου της Ένωσης Μεσσηνίας στην Πύλο Παναγιώτης Τρυφωνόπουλος.

μοιραστειτε το:

Comments are closed.