Εναντιώνονται 4 σύμβουλοι στην “τοποθέτηση” Δ. Κουκούτση

0
ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

Σε κοινή δήλωση «για την τοποθέτηση του αμετανόητου τ. βουλευτή της Χρυσής Αυγής σε αυτοδιοικητική έμμισθη θέση διοίκησης» προέβησαν τέσσερις δημοτικοί σύμβουλοι της Καλαμάτας και της Μεσσήνης – μέλη του Δ.Σ. του Συνδέσμου Ύδρευσης Δήμων Καλαμάτας Μεσσήνης & Μάνης, Σταμάτης Μπεχράκης, Κωνσταντίνος Μπουρίκας, Κωνσταντίνος Τσαπόγας και Δημήτρης Φαββατάς. Σημειώνουν δε ότι «δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε τις προσπάθειες μας και την κοινή στάση μας, μέχρι να απομακρυνθεί από την έμμισθη θέση του προέδρου του Συνδέσμου Ύδρευσης, ο αμετανόητος τέως βουλευτής της Χρυσής Αυγής».

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Την Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2019, στη συνεδρίαση του Δ.Σ. του Συνδέσμου Ύδρευσης στα γραφεία του, με πρόταση και στήριξη του Δημάρχου Καλαμάτας κυρίου Βασιλόπουλου, τοποθετήθηκε Πρόεδρος του Συνδέσμου, ο τέως βουλευτής της «Χρυσής Αυγής» Δημήτρης Κουκούτσης, δημοτικός σύμβουλος Καλαμάτας. Μετά από δημοκρατική συνεννόηση μεταξύ μας υποστηρίξαμε συμβολικά και προτείναμε την υποψηφιότητα του κ. Φαββατά για τη θέση του προέδρου του Δ.Σ. του Συνδέσμου Ύδρευσης.

Παρά την κατακραυγή που έχει ξεσηκώσει η συνεργασία αυτή η οποία βαρύνει αποκλειστικά τον Δήμαρχο Καλαμάτας, δεν έγινε τελικά δυνατό να αποτραπεί η τοποθέτηση του υπόδικου τ. βουλευτή της Χρυσής Αυγής, θέση που του προσφέρθηκε ως αντάλλαγμα της στήριξης για τις υπηρεσίες που προσφέρει στον κ. Βασιλόπουλο .

Ο Δημήτρης Κουκούτσης τοποθετήθηκε στη συγκεκριμένη έμμισθη θέση υποστηριζόμενος από 8 μόνο μέλη του Δ.Σ., έναντι 4 ψήφων του Δημήτρη Φαββατά, δύο λευκά ψηφοδέλτια ενώ ο αντιπρόεδρος του Δ.Σ. του Συνδέσμου Ύδρευσης στη συνέχεια έλαβε 13 ψήφους. Οφείλουμε να σημειώσουμε ότι η τοποθέτηση αυτή θα μπορούσε να έχει ματαιωθεί αν πέραν της στήριξης των αντιπροσώπων της παράταξης του δημάρχου Καλαμάτας, ο τέως βουλευτής της Χρυσής Αυγής δεν είχε τη στήριξη των αντιπροσώπων των παρατάξεων των δημάρχων Μεσσήνης Γ. Αθανασόπουλου και Δυτικής Μάνης Δημ. Γιαννημάρα.

Αυτή η οδυνηρή συνεργασία της δημοτικής αρχής απασχολεί πλέον την κοινή γνώμη πανελλαδικά και τα κεντρικά μέσα ενημέρωσης με αρνητικά σχόλια για την περιοχή μας γιατί δεν περιορίζεται μόνο στο διαδημοτικό σύνδεσμο ύδρευσης και είναι ευρύτερων διαστάσεων. Αμαυρώνει τελικά την τοπική αυτοδιοίκηση και τις δημοκρατικές της παραδόσεις.

Στις επόμενες συνεδριάσεις του ΔΣ του Συνδέσμου Ύδρευσης δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε τις προσπάθειες μας και την κοινή στάση μας, μέχρι να απομακρυνθεί από την έμμισθη θέση του προέδρου του Συνδέσμου Ύδρευσης, ο αμετανόητος τέως βουλευτής της Χρυσής Αυγής.

Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι

ΦΑΒΒΑΤΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ “ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ” (ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ)
ΤΣΑΠΟΓΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ “ΠΡΟΤΥΠΟΣ ΔΗΜΟΣ” (ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ)
ΜΠΟΥΡΙΚΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ “ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ Κίνηση Πολιτών” (ΔΗΜΟΥ ΜΕΣΣΗΝΗΣ)
ΜΠΕΧΡΑΚΗΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ “ΑΝΟΙΧΤΟΣ ΔΗΜΟΣ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ” (ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ)»

μοιραστειτε το:

Comments are closed.