Εκδηλώσεις σε Σιδηρόκαστρο και Μεταμόρφωση

0

«Η Περιφέρεια Πελοποννήσου στηρίζει σταθερά πολιτιστικές και αθλητικές δράσεις και συμμετέχει ως συνδιοργανωτής σε πρωτοβουλίες Συλλόγων που έχουν ως στόχο την ανάδειξη των τοπικών προϊόντων, τη διαφύλαξη της πολιτιστικής παράδοσης και την ανάδειξη του Φυσικού Κάλλους της περιοχής χωρικής της αρμοδιότητας». Αυτό αναφέρει ανακοίνωση της θεματικής αντιπεριφερειάρχου Αντωνίας Μπούζα – Κωνσταντέλου (χωρική αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας εξακολουθεί να παραμένει η Ελένη Αλειφέρη), στην οποία προστίθεται ότι «στο πλαίσιο αυτό συνδιοργανώνει:

  1. Mε το Σύλλογο Σιδηροκάστρου Δήμου Τριφυλίας «Δημοσθένης Κακκαβάς» αύριο Σάββατο, 4 Αυγούστου, Αγώνα Δρόμου 10.000 μέτρων και δυναμικού περπατήματος 5.000 μέτρων, που αποσκοπεί στην ανάδειξη της ομορφιάς αυτής της ιδιαίτερης περιοχής, μέσω των αξιών του μαζικού αθλητισμού
  2. Με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Γυναικών Μεταμόρφωσης «Η Εστία», την Ετήσια Γιορτή Χοντροκατσαρής Ντομάτας & Κρεμμυδιού που θα γίνει την Κυριακή 5 Αυγούστου στη Μεταμόρφωση, με στόχο την ανάδειξη των τοπικών προϊόντων στα πλαίσια στήριξης του Αγροτοδιατροφικού τομέα».
μοιραστειτε το:

Comments are closed.