Εκδηλώσεις για την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών

0

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις για την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών (26 Ιουνίου), στη Μεσσηνία. Οι εκδηλώσεις συνδιοργανώθηκαν από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Μεσσηνίας, τους Δήμους Καλαμάτας και Τριφυλίας, το Κέντρο Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων «ΚΕ.ΘΕ.Α ΚΥΤΤΑΡΟ» και το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας «ΚΕ.ΠΕ.Π.Ψ.Υ.» Μεσσηνίας, την Τρίτη 25.6.2019, το Σάββατο 29.06.2019 και χθες 30.6.2019 στην Καλαμάτα και τους Γαργαλιάνους Μεσσηνίας και περιελάμβαναν ομιλία και αθλητικές εκδηλώσεις.

Από τον αγώνα δρόμου 5 χιλιομέτρων στο ιστορικό κέντρο της Καλαμάτας

Ειδικότερα, την 25.6.2019, πραγματοποιήθηκε εκδήλωση στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Γαργαλιάνων, υπό την αιγίδα του Πολιτιστικού Συλλόγου Γαργαλιάνων, με ομιλητές τον Αστυνόμο Α΄ Αναστάσιο Δεληγιάννη, Τμηματάρχη του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, την Ιωάννα Τσουράπα, υπεύθυνη του ΚΕΘΕΑ – ΚΥΤΤΑΡΟ- ΟΞΥΓΟΝΟ και την Ελένη Βλαχάβα, ψυχολόγο, επιστημονικό στέλεχος του ΚΕ.ΠΕ.Π.Ψ.Υ. Μεσσηνίας, για το θέμα της πρόληψης και αντιμετώπισης των εξαρτήσεων.

Η εκδήλωση, στην οποία παραβρέθηκε ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μεσσηνίας, Ταξίαρχος Παναγιώτης Πούπουζας, απευθυνόταν σε δημότες της περιοχής αλλά και αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μεσσηνίας, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για το ευαίσθητο θέμα της πρόληψης και της αντιμετώπισης των εξαρτήσεων.

Αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μεσσηνίας συμμετείχαν σε ποδοσφαιρικό αγώνα παίζοντας με ομάδα του ΚΕ.ΘΕ.Α – ΚΥΤΤΑΡΟ

Επιπλέον, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών, ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Μεσσηνίας, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Αστυνομίας Μεσσηνίας και το ΚΕ.ΘΕ.Α – ΚΥΤΤΑΡΟ, υπό την αιγίδα του Δήμου Καλαμάτας, χθες 30.6.2019, διοργάνωσε αγώνα δρόμου 5 χιλιομέτρων στο ιστορικό κέντρο της Καλαμάτας, ενώ προχθές (29.6.2019), αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μεσσηνίας συμμετείχαν σε ποδοσφαιρικό αγώνα παίζοντας με ομάδα του ΚΕ.ΘΕ.Α – ΚΥΤΤΑΡΟ.

Η Ελληνική Αστυνομία, ευαισθητοποιημένη στο θέμα της πρόληψης των εξαρτήσεων, συμμετείχε στις παραπάνω διοργανώσεις, με στόχο την ενημέρωση και αφύπνιση των πολιτών, προκειμένου η αντιμετώπισή των εξαρτήσεων να γίνει καθημερινή υπόθεση όλων μας.

μοιραστειτε το:

Comments are closed.